Milbemax Pisica < 2 kg 2 tablete - antiparazitar intern pentru pisicute

Mai multe imagini

  • Milbemax Pisica < 2 kg 2 tablete - antiparazitar intern pentru pisicute

Milbemax Pisica <2 kg 2 tablete

Scrie un comentariu

Puncte cadou Vei câștiga 50 puncte.

Disponibilitate: În stoc

Milbemax Pisica < 2 kg 2 tablete antiparazitar intern pentru pisici
21,47 RON

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 22 puncte de loialitate. (22 puncte = 0,22 RON)

Puteți încerca:

Compozitie:

Milbemax comprimate filmate pentru pisici sunt disponibile in doua concentratii diferite:

Milbemax Pisica < 2 kg ,contine : Milbemicin oxime 4 mg ; Praziquantel 10 mg ; Excipienti 132,5 mg

Milbemax Pisica 2 - 8 kg, contine: Milbemicin oxime 16 mg ; Praziquantel 40 mg ; Excipienti 132,5 mg

Indicatii:

Milbemax este indicat pentru pisici in tratamentul infectiilor mixte provocate de cestode si nematode imature si adulte din urmatoarele specii :

  • Cestode: Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus multilocularis
  • Nematode: Ancylostoma tubaeforme, Toxocara cati
  • Produsul poate fi folosit de asememnea in profilaxia filariozei cardiace (Dirofilaria immitis), in cazul in care este indicat un tratament concomitent impotriva cestodelor.

Doze si mod de administrare:

Milbemax comprimate sunt administrate in doze minime recomandate de 2mg milbemicin oxime si 5mg praziquantel per kg greutate corporala.

Milbemax este administrat in doza unica, pe cale orala, impreuna cu o cantitate de hrana sau imediat dupa ingerare. Acest fapt asigura o protectie optima contra filariozei cardiace.

In functie de greutatea corporala a pisicii, doza obisnuita este dupa cum urmeaza:

  • 0,5 - 1 kg - ½ comprimat Milbemax Pisica < 2 kg
  • > 1-2 kg - 1 comprimat Milbemax Pisica < 2 kg
  • > 2-4 kg - ½ comprimat Milbemax Pisica 2 - 8 kg
  • > 4-8 kg - 1 comprimat Milbemax Pisica 2 - 8 kg
  • > 8-12 kg - 1 ½ comprimat Milbemax Pisica 2 - 8 kg

 

Milbemax poate fi inclus in cadrul unui program profilactic pentru filarioza cardiaca in cazul in care este indicat si un tratament concomitent contra viermilor lati.

Milbemax prezinta o durata de eficacitate de pina la o luna in prevenirea filariozei cardiace. In prevenirea regulata a filariozei cardiace este preferabila utilizarea unei mono-substante.

Contraindicatii:

A nu se utiliza Milbemax Pisica < 2 kg la pisici cu varsta mai mica de 6 saptamani si/sau care cantaresc mai putin de 0,5 kg.

A nu se utiliza Milbemax Pisica 2 - 8 kg la pisici care cantaresc mai putin de 2kg.

Reactii adverse:

In cazuri foarte rare, mai ales la pisici tinere, au fost observate dupa administrarea produsului medicinal veterinar semne sistemice (cum ar fi letargia), semne neurologice (cum ar fi ataxia si tremorul muscular) si/sau semne gastrointestinale (cum ar fi voma si diareea).

Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar.

Important: Milbemax Pisica < 2 kg intra in categoria farmacie. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei in functie de nevoile specifice ale cainelui dumneavoastra. Specialistul PetMart va poate raspunde la orice intrebare legata de diete, medicamente, modalitatea si necesitatea administrarii.

Fotografia produsului Milbemax Pisica < 2 kg are caracter orientativ. Informatiile produsului Milbemax Pisica < 2 kg, modul de administrare si specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali. Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila de catre PetMart Pet Shop Online si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Milbemax Pisica < 2 kg. Toate promotiile aplicate produsului  Milbemax Pisica < 2 kg sunt valabile in limita stocului.

Cod intern produs MIL01
Producător Novartis

Comentarii clienţi

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota