Oster Cutit A5 SZ 10 - 1,6mm

Oster Cuţit A5 SZ 10 - 1,6mm
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
186,98 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 187 puncte de loialitate. (187 puncte = 1,87 RON)

 

Oster Cuţit A5.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Oster Cutit A5 SZ 10 - 1,6mm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Oster. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria cosmetica profesionala marca Oster pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Oster Cutit A5 SZ 10 - 1,6mm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Oster Cutit A5 SZ 10 - 1,6mm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Oster Cutit A5 SZ 10 - 1,6mm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria cosmetica profesionala de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Oster Cutit A5 SZ 10 - 1,6mm la prețul 186,98 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Oster pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-OST-1320
Cod Bare 034264416482
Producător Oster
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  Cutit Oster
  Preț
  Este foarte bun!

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).