NAFTALXON P, 80 g

NAFTALXON P, 80 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pulbere cicatrizantă cu extracte de plante pentru toate speciile de animale

1 g de pulbere contine:
Compozitie: 1 mg Ulei Esenţial Tea Tree
1 mg Ulei Esenţial Citronella
1 mg Tinctura Hidroalcoolică Gălbenele
2 mg Tinctura Hidroalcoolică Creţişoară
435,3 mg Talc
559,7 mg Carbonat de calciu

NAFTALXON P se recomandă la toate speciile de animale în plăgile de castrare dar şi în orice fel de plagă deschisă . Se recomandă de asemena în ulceraţii şi în exeme. Pulberea, datorită conţinutului de plante are acţiune analgezică, antiinflamatoare, antiseptică, hemostatică şi ajută la regenerarea ţesuturilor. Pulberea are acţiune dezinfectantă, indepartează insectele şi favorizează formarea burjeonilor din plăgi. Talcul aderă la mucoase punând în contact intim şi permanent cu extractele de plante cu plaga.

ADMINISTRARE
Se pudrează prin operculul perforat până se acoperă complet plaga. O nouă pudrare nu presupune curăţarea plăgii de resturile de pudră. Nu se îndepărtează crusta formată (sub ea are loc procesul de burjeonare, cicatrizare care este intrerupt prin îndepărtarea crustelor, mărind timpul de vindecare). De obicei sunt suficiente 2-3 administrari.

PREZENTARE
Flacon x 80 g.

PRECAUŢII DE DEPOZITARE
Produsul se păstrează la loc uscat, la temperatura camerei.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu NAFTALXON P, 80 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vanelli. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antibiotice locale - cicatrizante pisici marca Vanelli pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul NAFTALXON P, 80 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul NAFTALXON P, 80 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești NAFTALXON P, 80 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antibiotice locale - cicatrizante pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți NAFTALXON P, 80 g la prețul 8,07 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vanelli pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs VO-VAN-13
Producător Vanelli
Greutatea 80 g
Prezentare Pudră
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  exceptional
  Calitate
  Preț
  Incerc sa am mereu in casa macar o cutie. este exceptional.
 • eficienta rani
  Preț
  cel mai eficient produs pentru rani deschise
 • Pudra Naftalxon
  Preț
  Extrem de eficienta, mai ales in cazul ranilor deschise. E nelipsita la noi in casa.

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.