Hrana porumbei, Versele-Laga Champion Plus IC+ Black, 20 kg

Hrana porumbei, Versele-Laga Champion Plus IC+ Black, 20 kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Hrana completa pentru porumbeii imbogatit cu peleti speciali Immunity Concept+ si cu porumb negru extraordinar.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Hrana porumbei, Versele-Laga Champion Plus IC+ Black, 20 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Versele Laga. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana pasari ferma marca Versele Laga pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Hrana porumbei, Versele-Laga Champion Plus IC+ Black, 20 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Hrana porumbei, Versele-Laga Champion Plus IC+ Black, 20 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Hrana porumbei, Versele-Laga Champion Plus IC+ Black, 20 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana pasari ferma de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Hrana porumbei, Versele-Laga Champion Plus IC+ Black, 20 kg la prețul 196,08 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Versele Laga pentru animale de ferma de la Pet Mart!

  • COMPOZITIE: porumb negru 10%, porumb Bordeaux 4% , Rosu porumb 4%, Cribs franceze de porumb 4% , Cribs franceze mici de porumb 4%, boabe de soia prajite 6%, mazare 4% , mazare verde mici de 4%, Tares 2 % fasole mungo - 2% , grau de porumbel alb 6% , sorg Sudanez alb 12% , sorg rosu 4% , seminte de sofranel 12%, orez nedecorticat 2%, orez spart 2%, ovaz cojit 2%, canepa 3%, 1% hrisca, 1% seminte de canar, mei galben 1%, seminse Brune de in 1%, 1% rapitei; coleseed negru 1%, seminte de ciulin germana 1%, curse de peleti i.c. + 6 %.
Cod intern produs BV-VER-85
Cod Intern Furnizor 4941
Producător Versele Laga
Greutatea 20 kg
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.