Ne așteptăm să existe întârzieri față de durata de livrare standard, datorită cererii mari. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate.

Hrana canari, Versele-Laga Canary Mix Premium, 20 kg

Hrana canari, Versele-Laga Canary Mix Premium, 20 kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Hrana completa pentru canari atent selectionate.

Amestec variat si bine echilibrat, cu o compozitie speciala adaptata nevoilor specifice nutritionale a pasarii dumneavoastra. Ratia zilnica de seminte poate varia foarte mult, in functie de specie si varsta pasarii. Prin urmare, la inceput, ar trebui sa hraniti generos iar dupa un timp sa determinati cantitatea ideala a ratiei zilnice. Schimbati zilnic atat apa de baut cat si hrana consumata.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Hrana canari, Versele-Laga Canary Mix Premium, 20 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Versele Laga. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria meniuri pasari marca Versele Laga pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Hrana canari, Versele-Laga Canary Mix Premium, 20 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pasari!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Hrana canari, Versele-Laga Canary Mix Premium, 20 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Hrana canari, Versele-Laga Canary Mix Premium, 20 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria meniuri pasari de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pasari.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Hrana canari, Versele-Laga Canary Mix Premium, 20 kg la prețul 294,20 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Versele Laga pentru pasari de la Pet Mart!

  • Compozitie: seminte de canar, seminte de rapita, seminte de niger, seminte de in, seminte de ovaz decojite.
  • Proteine 17%, grasime 14.5 %, fibre 7.0 %, cenusa 3.0 %, calciu 0.101 %, fosfor 0.338 %, magneziu 0.162 %, potasiu 0.436 %, lizina 0.376 %, metionina 0.285 %, sodiu 0.018 %,uleiuri si grasimi 16.5 %.
Cod intern produs BV-VER-30
Producător Versele Laga
Greutatea 20 kg
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).