Hill's SP Mature Adult hrana pentru caini cu pui, 370 g (conservă)

Hill's SP Mature Adult 7 Plus hrana pentru caini cu pui 370 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
12,45 RON
(33,65 RON/kg)

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 13 puncte de loialitate. (13 puncte = 0,13 RON)

Câinele va aprecia gustul HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult cu carne de pui cu textură moale, fină. Are un echilibru perfect de gust şi nutriţie pentru câinele tău. Este echilibrată cu exactitate, oferind cantitatea corespunzătoare de energie pentru a susţine greutatea corporală ideală.
Recomandat pentru:
Câini adulţi 7+ ani.
Recomandă acest produs și prietenilor

Câinele va aprecia gustul HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult cu carne de pui cu textură moale, fină. Are un echilibru perfect de gust şi nutriţie pentru câinele tău. Este echilibrată cu exactitate, oferind cantitatea corespunzătoare de energie pentru a susţine greutatea corporală ideală.

Recomandat pentru:

Câini adulţi 7+ ani.

 

Nu este recomandat pentru:

Căţei, căţele gestante sau lactante sau câini adulţi. În timpul perioadei de gestaţie sau lactație, căţelele trebuie să consume hrana HILL'S SCIENCE PLAN Puppy.

 

Informații suplimentare:

Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Pentru că fiecare moment pe care îl petreceți împreună este special, ne străduim să vă oferim cât mai multe. Cu ingrediente sănătoase şi substanţe nutritive potrivite, HILL'S SCIENCE PLAN este pregătit pentru a-i oferi câinelui tău nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii.

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.

GHID DE HRĂNIRE

SFATURI UTILE

    • Ajustaţi cantitatea de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
    • Utilizaţi pentru prima dată acest tip de hrană? Amestecaţi cantităţi în creştere din hrana nouă cu cantităţi în scădere din hrana veche timp de 7 zile.
    • Asiguraţi-vă că apa proaspătă este întotdeauna disponibilă!
    • Nevoile nutriționale ale animalelor de companie se pot schimba odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
    • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi copiilor.

Ghid de hrănire

Greutate corporală (kg)

Conserve 370g

2.5

1/2

5

1

7.5

1 1/4

10

1 1/2

20

2 1/2

30

3 1/2

40

4 1/4

50

5

60 +

1 per 10 kg

GHID DE HRĂNIRE MIXT

Greutate corporală (kg)

Conserve 370g

Grame hrană uscată

2.5

1/2

5

5

1/2

40

7.5

1

20

10

1

50

20

1

150

30

2

140

40

2

225

50

2

300

60 +

2

6 per kg

 

INGREDIENTE

COMPOZIȚIE: pui, orz, porumb, ficat de porc, pudră de zer, pulpă de sfeclă deshidratată, ulei vegetal, făină din gluten de porumb, hidrolizat, minerale.

MEDIA CONȚINUTULUI CALORIC ȘI NUTRIȚIONAL

369 kcal (370g conservă)

Nutrient

Substanță uscată
%

Proteine

18.2

Grăsimi

14.7

Fibre

2.0

Carbohidrați (extract liber de nitrogen)

59.7

Calciu

0.81

Fosfor

0.58

Sodiu

0.29

Potasiu

0.77

Magneziu

0.105

Vitamina C

108 ppm

Vitamina E

840 IU/kg

Acizi grași omega-3

0.40

Acizi grași omega-6

4.79

Cenușă

5.4

Beta caroten

2.83 ppm

Vitamina A

28416 IU/kg

Vitamina D

1601 IU/kg

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Hill's SP Mature Adult hrana pentru caini cu pui, 370 g (conservă)

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hill's. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana umeda caini marca Hill's pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Hill's SP Mature Adult hrana pentru caini cu pui, 370 g (conservă) este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Hill's SP Mature Adult hrana pentru caini cu pui, 370 g (conservă) la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Hill's SP Mature Adult hrana pentru caini cu pui, 370 g (conservă)?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana umeda caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Hill's SP Mature Adult hrana pentru caini cu pui, 370 g (conservă) la prețul 12,45 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hill's pentru caini de la Pet Mart!

INGREDIENTE

COMPOZIȚIE: pui, orz, porumb, ficat de porc, pudră de zer, pulpă de sfeclă deshidratată, ulei vegetal, făină din gluten de porumb, hidrolizat, minerale.

Cod intern produs MM-HIL-983
Cod Bare 052742805504
Producător Hill's
Vârsta noua Senior
Talie noua Mică, Medie, Mare
Greutatea 370 g
Ingredient principal Pui
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.