Hill's Canine Soft Baked Biscuits, 220 g

Hill's PD c/d Urinary Care hrana pentru caini 370 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
27,13 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 28 puncte de loialitate. (28 puncte = 0,28 RON)

O hrană complementară pentru câini seniori. Textură moale, ușor de mestecat pentru câinii seniori.
Păstrați produsul într-un loc uscat și răcoros. Protejați de umiditate.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Hill's Canine Soft Baked Biscuits, 220 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hill's. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria delicii-caini marca Hill's pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Hill's Canine Soft Baked Biscuits, 220 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Hill's Canine Soft Baked Biscuits, 220 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Hill's Canine Soft Baked Biscuits, 220 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria delicii-caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Hill's Canine Soft Baked Biscuits, 220 g la prețul 27,13 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hill's pentru caini de la Pet Mart!

INGREDIENTE: legume, carne și derivate de origine animală, cereale, zaharuri, glicerină, uleiuri și grăsimi, derivate de origine vegetală, minerale, semințe. 
CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteine 13.2%, Grăsimi 10.1%, Fibre (totale) 1.5%, Total cenușă 3.4%, Calciu 0.29%, Fosfor 0.21%, Sodiu 0.14%, Potasiu 0.56%, Magneziu 0.10%; 
ADITIVI: conține conservant natural și antioxidant natural;

INSTRUCȚIUNI DE HRĂNIRE: Nu folosiți mai multe recompense zilnic decât numărul maxim specificat pe ambalaj, în funcție de greutatea optimă a câinelui. Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență! 

Cod intern produs MM-HIL-447
Cod Bare 52742026442
Producător Hill's
Vârsta noua Adult
Talie noua Mică, Medie, Mare
Greutatea 220 g
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.