Ham auto Tru-Fit Smart, Kurgo, negru S (5-11 kg)

Ham auto Tru-Fit Smart, Kurgo, negru S (5-11 kg)
Ham auto Tru-Fit Smart, Kurgo, negru S (5-11 kg)
Ham auto Tru-Fit Smart, Kurgo, negru S (5-11 kg)
Ham auto Tru-Fit Smart, Kurgo, negru S (5-11 kg)
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
100,58 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Hamul a fost conceput ca un ham de siguranță pentru câine, sistemul de inchidere din oțel se bazează pe ingineria hamurilor folosite de alpiniști asigurand putere și siguranță.
Recomandă acest produs și prietenilor

Ham auto Tru-Fit Smart este un ham testat in caz de accident care va asigura siguranta Dvs si a cainelui dvs. in timpul mersului cu masina.

Hamul a fost conceput ca un ham de siguranță pentru câine, sistemul de inchidere din oțel se bazează pe ingineria hamurilor folosite de alpiniști asigurand putere și siguranță.

Cu cinci puncte diferite de ajustare, este ușor sa obtineti o potrivire personalizată pentru orice caine, indiferent de mărime și proporții. Planșa de pe piept reduce stresul pe trahee și stern în timp ce disperseaza energia cinetica pe pieptul câinelui. Acest lucru este important în timpul acelor accidente de impact rare, dar periculoase.

Pentru ca acest ham a fost proiectat cu gandul la confortul cainelui Dvs. acesta poate fi utilizat si ca ham de dresaj in timpul plimbarilor de zi cu zi, pt ca acesta nu ii permite cainelui sa traga.

Pentru o protectie maxima atat in caz de accident cat si in cazul plimbarilor zilnice este indicat sa folositi carabinele incluse.

Hamul Tru-Fit Smart are garantie pe viata , poate fi curatat in masina de spalat, se poate folosi la orice model de centura de siguranta.

Marime: S - 5 - 11 kg

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Ham auto Tru-Fit Smart, Kurgo, negru S (5-11 kg)

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Kurgo. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria accesorii auto marca Kurgo pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Ham auto Tru-Fit Smart, Kurgo, negru S (5-11 kg) este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Ham auto Tru-Fit Smart, Kurgo, negru S (5-11 kg) la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Ham auto Tru-Fit Smart, Kurgo, negru S (5-11 kg)?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria accesorii auto de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Ham auto Tru-Fit Smart, Kurgo, negru S (5-11 kg) la prețul 100,58 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Kurgo pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs SP-KGO-02
Cod Bare 813146012567
Producător Kurgo
Talie Mică
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.