Extractor de vitei forceps Securpart

Extractor de vitei forceps Securpart
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
1.608,14 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 1609 puncte de loialitate. (1609 puncte = 16,09 RON)

Usor dar robust, simplu de utilizat. Extractorul de vitei Securpart este adaptat bovinelor din rasele de lapte. Antiderapant, demontabil, usor de depozitat si transportat.

Recomandă acest produs și prietenilor

Usor dar robust, simplu de utilizat. Extractorul de vitei Securpart este adaptat bovinelor din rasele de lapte. Antiderapant, demontabil, usor de depozitat si transportat.

  • Putere de tractiune - 400 kg.
  • Material - aluminiu.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Extractor de vitei forceps Securpart

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Kerbl. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria accesorii bovine marca Kerbl pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Extractor de vitei forceps Securpart este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Extractor de vitei forceps Securpart la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Extractor de vitei forceps Securpart?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria accesorii bovine de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Extractor de vitei forceps Securpart la prețul 1.608,14 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Kerbl pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Cod intern produs BV-KER-05
Producător Kerbl
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.