Enjoy Zgarda Piele Ecologica

Enjoy Zgarda Piele Ecologica
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
7,49 RON
Acest produs este disponibil în diverse culori. Alegerea culorilor nu este posibilă, ci depinde de stocul furnizorului!

Enjoy Zgarda Piele Ecologica - Zgarda din piele cu catarama metalica pentru caini de talie mica.

 MARIMI : Nr1-Nr 6

ATENTIE CULOAREA POATE SA VARIEZE

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Enjoy Zgarda Piele Ecologica

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Enjoy. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria zgarzi caini marca Enjoy pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Enjoy Zgarda Piele Ecologica este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Enjoy Zgarda Piele Ecologica la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Enjoy Zgarda Piele Ecologica?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria zgarzi caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Enjoy Zgarda Piele Ecologica la prețul 7,49 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Enjoy pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-ENJ-CFG-8
Producător Enjoy
Notificare culori multiple Da
Talie Mică, Medie, Mare
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Bun
  Calitate
  Preț
  Un produs bun. Imita foarte bine pielea doar o mica neintelegere probabil cu cei ce se ocupa de comanda, pe site e rosu iar acasa mi-a venit portocaliu dar atata bai sa fie.????
 • Zgarda
  Preț
  Deosebita! Usor de manevrat!
 • Zgarda
  Preț
  Este buna catelușa mea se simte bine cu ea
 • Zgarda
  Preț
  Foarte buna

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).