Capac Monolux 60 cm

Capac Monolux 60 cm
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Capac de iluminat complet pentru toate acvariile cu dimensiuni de 60 x 30 cm. 

Ca toate sistemele de iluminat Juwel Capac Monolux 60 este impermeabil. Monolux 60  dispune de un neon T8 de 15W, pentru a dubla producţia de lumină. Acest lucru este suficient pentru a menţine in bune conditii plantele de acvariu, chiar si in acvarii mai mari. 

Monolux 60 este capacul standard pentru acvariile de mare succes Rekord 60 si Rekord 70. 

Vă rugăm să respectaţi recomandările din manualul de instrucţiuni pentru a asigura capacului de iluminat impermeabilitate constanta. 

Schimbarea neonului, in mod regulat, asigură condiţii bune de iluminare în orice moment. 

Culoare Juwel Capac Monolux 60: negru

Dimensiuni: 60 x 30 cm 

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Capac Monolux 60 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Juwel. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Juwel pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Capac Monolux 60 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Capac Monolux 60 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Capac Monolux 60 cm ?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Capac Monolux 60 cm la prețul 456,20 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Juwel de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-JUW-294
Cod Bare 4022573310603
Producător Juwel
Alege Dimensiunea 60 cm
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.