Bravecto 250 mg solutie spot-on pentru pisici de talie medie (>2.8 – 6.25 kg)

Bravecto 250 mg solutie spot-on pentru pisici de talie medie (>2.8 – 6.25 kg)
-18%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 118,65 RON

Special Price 97,29 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Bravecto 250 mg solutie spot-on pentru pisici de talie medie (>2.8 – 6.25 kg). Pentru controlul optim al infestarii cu căpușe și purici, produsul trebuie administrat la intervale de 12 săptămâni.
Recomandă acest produs și prietenilor

 

 

Bravecto 250 mg solutie spot-on pentru pisici de talie medie (>2.8 – 6.25 kg)

Fiecare pipeta furnizeaza: Pipeta contine (ml)

Fluralaner

(mg)

pentru pisici mici (1.2-2.8 kg)

0.4

112.5

pentru pisici de talie medie (>2.8 – 6.25 kg)

0.89

250

pentru pisici de talie mare (>6.25 - 12.5 kg)

1.79

500

 Forma farmaceutica:

Solutie spot-on Solutie clara, incolora pana la galben

Specii ţintă:

Pisici

Indicaţii pentru utilizare

 • Pentru tratamentul infestatiilor cu căpuşe şi purici la pisici.
 • Acest produs medicinal veterinar este un insecticid şi acaricid sistemic care oferă activitatea de ucidere imediată şi persistentă pentru purici (Ctenocephalides felis) si căpuşe (I. Ricinus) timp de 12 săptămâni.
 • Puricii şi căpuşele trebuie să fie ataşate la gazdă şi să se hrănească cu scopul de a fi expuse la substanţa activă.
 • Produsul se poate utiliza ca parte a strategiei de tratament pentru controlul dermatitei alergice produse de purici (DAP).

Contraindicaţii:

Nu se utilizează în caz de hipersensibilitate la substanţa activă sau la oricare dintre excipienţi.

Atenţionări speciale:

 • Pentru a fi expuşi la fluralaner este necesar ca paraziţii să înceapă hrănirea pe gazdă; prin urmare riscul de răspândire al bolilor transmisibile nu se poate exclude.
 • Precauţii speciale pentru utilizare la animale
 • Trebuie atentie pentru a se evita contactul cu ochii animalului.
 • Nu folosiți direct pe leziuni ale pielii.
 • În absenţa datelor disponibile, produsul medicinal veterinar nu trebuie utilizat la pisoii mai tineri de 11 săptămâni sau/și cu greutatea mai mică de 1.2 kg.
 • Produsul nu trebuie administrat la intervale mai mici de 8 săptămâni deoarece siguranţa pentru intervale mai scurte nu a fost testată.
 • Acest produs este pentru utilizare topica si nu trebuie administrat oral.
 • Nu permiteți animalelor tratate recent să se lingă reciproc.
 • Acest produs este nociv după ingestie.
 • Păstrați produsul în ambalajul original până la utilizare, pentru a preveni accesul direct al copiilor la produs.
 • În caz de ingestie accidentală, solicitați sfatul medicului și prezentați prospectul produsului sau eticheta.
 • Evitați contactul cu pielea și / sau ochii, inclusiv contactul mainii cu ochii.
 • Nu mâncați, beți și nu fumați în timpul manipulării produsului.
 • In ziua tratamentului, nu atingeti sau nu permiteți copiilor să atinga locul de aplicare, până când acesta nu este uscat.
 • Mâinile și pielea care a fost în contact cu produsul se spala bine cu apă și săpun imediat după folosirea produsului. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență. Produsul este foarte inflamabil. A se feri de căldură, scântei, flacără deschisă sau alte surse de aprindere.

Reacţii adverse

 Reacțiile adverse comune observate in testele clinice (2.2% din pisicile tratate) au fost reacții ușoare și tranzitorii ale pielii, cum ar fi eritem sau alopecie la locul de aplicare. 

Utilizare în perioada de gestaţie, lactaţie:

Siguranţa produsului medicinal veterinar nu a fost stabilită pe durata creşterii,gestaţiei si lactaţiei. Se utilizează numai în conformitate cu evaluarea beneficiu / risc efectuată de către medicul veterinar responsabil

Interacţiuni cu alte produse medicinale sau alte forme de interacţiune

Nu se cunosc.

Cantităţi de administrat şi calea de administrare

Pentru utilizare spot-on.

Bravecto trebuie administrat in concordanţă cu următorul tabel (corespunzător cu doza de 40-94 fluralaner/kg greutate corporală): 

Greutatea corporala (kg) pe pisica Bravecto 112.5 mg Bravecto 250 mg Bravecto 500 mg
1.2 – 2.8 1    
>2.8 – 6.25   1  
>6.25 – 12.5     1

Metoda de administrare:

Pasul 1: Imediat inainte de utilizare, deschideti plicul si scoateti pipeta. Pipeta trebuie ținuta de baza sau de porțiunea superioară rigidă de sub capac în poziție verticală (vârful în sus) pentru deschiderea acestuia. Capacul trebuie rotit în sens orar sau invers acelor de ceasornic o tură completă. Capacul va rămâne pe pipeta; nu este posibila detasarea. Pipeta este deschisa și gata de aplicare atunci când se simte ruperea sigiliului.

Pasul 2: Pisica trebuie să stea în picioare sau culcat cu spatele orizontal în timpul aplicării. Se pune vârful pipetei pe baza craniului de pisica.

Pasul 3: Strângeți pipeta ușor și aplicati întregul conținut direct pe pielea pisicii. Produsul trebuie aplicat pe pisicile până la 6,25 kg într-un singur punct la baza craniului și în două puncte pe pisici mai mari de 6.25 kg greutate corporală.

Schemă de tratament: Pentru controlul optim al infestarii cu căpușe și purici, produsul trebuie administrat la intervale de 12 săptămâni.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Bravecto 250 mg solutie spot-on pentru pisici de talie medie (>2.8 – 6.25 kg)

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la MSD. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiparazitare externe-pisici marca MSD pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Bravecto 250 mg solutie spot-on pentru pisici de talie medie (>2.8 – 6.25 kg) este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Bravecto 250 mg solutie spot-on pentru pisici de talie medie (>2.8 – 6.25 kg) la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Bravecto 250 mg solutie spot-on pentru pisici de talie medie (>2.8 – 6.25 kg)?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiparazitare externe-pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Bravecto 250 mg solutie spot-on pentru pisici de talie medie (>2.8 – 6.25 kg) la prețul 97,29 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele MSD pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-BRA-02
Cod Bare 8713184151407
Producător MSD
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • Ok
  Preț
  Este ok
 • Nu recomand
  Preț
  Am cumpărat pentru pisicile mele de 4,5 kg picături Bravecto de 250 mg.
  Nu au reacționat deloc bine. Au fost foarte agitate, se lingeau peste tot foarte insistent și energic, se tot freacau cu lăbuțele la ochi, respirau rapid, cu gura deschisă, cu limba afară.
  Deși le-am aplicat pipeta pe la ora 17, la 1,30 încă nu dormeau și a fost o noapte lungă.
  Nu recomand și nu cred că voi mai cumpăra.
 • Bravecto
  Preț
  Excelent
 • Achiziție verificată
  Deparazitare externă Bravecto pisici
  Preț
  Eficient, se aplică ușor. Motanul nostru are acces afară și interacționează cu alte animale, nu am avut niciodată surprize neplăcute între aplicări. Recomand!
 • Deparazitare externă Bravecto pisici
  Preț
  Eficient și convenabil, se aplică ușor.
  Folosim de peste un an și motanul nostru petrece mult timp afară în contact cu alte animale, nu am avut niciodată neplăceri cu acest produs. Recomand!

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.