În perioada 01-06.05 farmacia PetMart va fi în vacanță! În această perioadă nu se pot ridica produse, nu se vor prelua comenzi telefonice și nu se vor efectua livrări.

Hill's

Hill's România

Cine este:

De peste 75 de ani, misiunea Hill’s este de a contribui la întărirea și prelungirea relațiilor speciale dintre oameni și animalele lor de companie.

Hill's în câteva cuvinte:

Pentru animalele de companie bolnave sau sănătoase, de toate vârstele, mărimile și cu necesități diverse - Hill's oferă un plus de bucurie, energie și strălucire. Pentru că atunci când știința este pe primul loc în formularea hranei pentru animale de companie, viețile se transformă pentru totdeauna. Știința are un rol important pentru Hill's și îi influențează activitatea dincolo de hrana pentru animale de companie - ea inspiră eforturile noastre de a face o diferență reală în viața oamenilor și a prietenilor lor blănoși.

Valorile Hill's:

Credem că toate animalele - de la animalul dumneavoastră de companie până la cele pe care le îngrijim în centrul nostru - trebuie să fie iubite și îngrijite pe tot parcursul vieții. De aceea, suntem mândri că hrana noastră poate face o diferență în viața tuturor animalelor de companie și a proprietarilor acestora.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Hill's Prescription Diet Feline c/d Chicken, 1.5 kg

    Pret normal: 118,89 RON

    Special Price 101,06 RON

    Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Hrană Pentru Pisici cu Pui este odietă completă pentru animale de companie care contribuie la reducerea riscului de reapariţie a calculilor de struvit (cauză a bolii tractului urinar inferior la feline, BTUIP), la dizolvarea calculilor de struvit şi la reducerea formării cristalelor de oxalat la pisicile adulte. Această hrană are proprietăţi de insaturare a urinei pentru calculii de struvit, proprietăţi de alcalinizare a urinei şi conţine niveluri scăzute de magneziu, calciu şi vitamina D.

    Află mai mult

  2. Hill's Prescription Diet Feline c/d Chicken, 8 kg

    Pret normal: 453,92 RON

    Special Price 385,83 RON

    Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Hrană Pentru Pisici cu Pui este odietă completă pentru animale de companie care contribuie la reducerea riscului de reapariţie a calculilor de struvit (cauză a bolii tractului urinar inferior la feline, BTUIP), la dizolvarea calculilor de struvit şi la reducerea formării cristalelor de oxalat la pisicile adulte. Această hrană are proprietăţi de insaturare a urinei pentru calculii de struvit, proprietăţi de alcalinizare a urinei şi conţine niveluri scăzute de magneziu, calciu şi vitamina D.

    Află mai mult

  3. Hill's Prescription Diet Feline C/D Chicken, 85 g

    Pret normal: 9,61 RON

    Special Price 8,17 RON

    Hrană dietetică completă pentru animale de companie pentru reducerea riscului de reapariţie a calculilor de struvit (cauză a bolii tractului urinar inferior la feline, BTUIP), pentru dizolvarea calculilor de struvit şi pentru reducerea formării cristalelor de oxalat la pisicile adulte. Această hrană are proprietăţi de insaturare a urinei pentru calculii de struvit, proprietăţi de alcalinizare a urinei şi conţine niveluri scăzute de magneziu, calciu şi vitamina D.

    Află mai mult

  4. Hill's Prescription Diet Feline c/d Minced Chicken, 156 g

    Pret normal: 12,61 RON

    Special Price 10,72 RON

    Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Hrană Pentru Pisici cu Pui este o dietă completă pentru animale de companie, pentru reducerea riscului de reapariţie a calculilor de struvit (cauză a bolii tractului urinar inferior la feline, BTUIP), pentru dizolvarea calculilor de struvit şi pentru reducerea formării cristalelor de oxalat la pisicile adulte.

    Află mai mult

  5. Hill's Prescription Diet Feline I/D Chicken, 85 g

    9,89 RON

    Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Hrană pentru Pisici cu Pui este o hrană completă pentru animale de companie, uşor de digerat, pentru reducerea tulburărilor de absorbţie intestinală şi pentru compensarea maldigestiei şi insuficienţei pancreatice exocrine la pisici. Această hrană conține un nivel crescut de sodiu şi potasiu şi ingrediente foarte digerabile.

    Află mai mult

  6. Hill's Prescription Diet Feline M/D, 1.5 kg

    115,61 RON
    Hill's PD m/d Diabetes, Weight Management este recomandat pentru: diabet zaharat; pisici supraponderale Află mai mult

  7. Hill's Prescription Diet Feline S/D, 3 kg

    Pret normal: 199,14 RON

    Special Price 169,27 RON

    Prescription Diet™ s/d™ a fost special concepută de către medici veterinari pentru combaterea cristalelor struvitice și a calculilor la pisici. Află mai mult

  8. Hill's Prescription Diet Feline K/D, 400 g

    38,50 RON
    Hill's™Prescription Diet ™ k/d™ este o nutriție dovedită clinic care susține prelungirea și îmbunătățirea calității vieții pisicilor cu afecțiuni renale cronice. Află mai mult

  9. Hill's Prescription Diet Feline I/D, 400 g

    38,64 RON

    Hrana pentru pisici Hill's PRESCRIPTION DIET i/d este o dietă completă, uşor de digerat, pentru animale de companie, pentru reducerea tulburărilor de absorbţie intestinală şi pentru compensarea maldigestiei şi insuficienţei pancreatice exocrine la pisici. Această hrană are un nivel crescut de sodiu şi potasiu şi ingrediente foarte digerabile.

    Află mai mult

  10. Hill's Prescription Diet Feline K/D, 1.5 kg

    137,82 RON

    Hill's PRESCRIPTION DIET k/d Hrană Pentru Pisici cu Pui este o dietă completă pentru animale de companie care ajută la sprijinirea funcţiei renale în caz de insuficienţă renală cronică sau temporară la pisicile adulte. Această hrană are un nivel scăzut de fosfor şi un nivel redus de proteine, dar de înaltă calitate.

    Află mai mult

  11. Hill's Prescription Diet Feline T/D, 3 kg

    203,22 RON

    Hill's PRESCRIPTION DIET t/d Hrană Pentru Pisici cu Pui este o hrană completă pentru pisicile adulte, cu tehnologie dovedită clinic pentru îngrijirea dinţilor.

    Află mai mult

  12. Hill's Prescription Diet Feline Z/D, 1.5 kg

    141,91 RON

    Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Hrană Pentru Pisici este o hrană dietetică completă pentru animale de companie pentru reducerea intoleranţelor la ingrediente şi nutrienţi la pisicile adulte.

    Află mai mult

  13. Hill's Prescription Diet Feline R/D, 3 kg

    204,59 RON

    Prescription Diet™ r/d™ a fost special concepută pentru controlul pisicilor cu probleme de greutate. Se recomandă pentru

    Află mai mult

  14. Hill's Prescription Diet Feline W/D, 3 kg

    192,32 RON

    Se recomandă pentru: menţinerea greutăţii după scăderea în greutate; afecţiuni care răspund la tratamentul pe bază de fibre: diabet zaharat, hiperlipidemie, colită și constipaţie; hiperlipidemie.

    Află mai mult

  15. Hill's Science Plan Canine Adult Large Breed Chicken, 14 kg

    Pret normal: 421,22 RON

    Special Price 336,98 RON

    SCIENCE PLAN ADULT LARGE BREED hrană pentru câini cu pui (pui 7%, total carne de pasăre 10%) este o hrană completă pentru câinii de talie mare/gigant (peste 25 de kg), cu vârste cuprinse între 1-5 ani.

    Află mai mult

  16. Hill's Prescription Diet Feline M/D, 156 g

    12,61 RON
    Hill's PD m/d Diabetes, Weight Management este recomandat pentru: diabet zaharat; pisici supraponderale Află mai mult

  17. Hill's Prescription Diet Canine d/d Duck and Rice, 12 kg

    539,76 RON

    Hill's PRESCRIPTION DIET d/d Hrană Pentru Câini cu Rață şi Orez este o dietă completă pentru animale de companie care ajută la reducerea intoleranţelor la ingrediente şi nutrienţi şi la sprijinirea funcţiei pielii în cazurile de dermatoză şi pierdere excesivă a părului la câinii adulţi. Această hrană conţine niveluri ridicate de acid linoleic (LA) şi anumite niveluri de acid eicosapentaenoic (EPA) şi acid docosahexaenoic (DHA), precum şi un număr selectat şi limitat de surse de proteine şi carbohidraţi.

    Află mai mult

  18. Hill's Prescription Diet Canine k/d Kidney Care, 12 kg

    530,22 RON

    Hill's PRESCRIPTION DIET k/d Hrană Pentru Câini este o dietă completă pentru animale de companie care ajută la sprijinirea funcţiei renale în caz de insuficienţă renală cronică sau temporară la câinii adulţi. Această hrană are un nivel scăzut de fosfor şi un nivel redus de proteine, dar de înaltă calitate.

    Află mai mult

  19. Hill's Science Plan Canine Mature Medium Lamb and Rice, 14 kg

    Pret normal: 508,42 RON

    Special Price 406,74 RON

    Hrana pentru câini HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult Medium cu miel şi orez este formulată pentru a sprijini imunitatea, digestia sănătoasă şi masa musculară la câinii adulţi.

    Beneficii importante

    • Omega 6 şi Vitamina E pentru piele şi blană.
    • Ingrediente şi fibre uşor de digerat pentru o digestie sănătoasă.
    • Proteine de înaltă calitate pentru masa musculară.
    Află mai mult

  20. Hill's Science Plan Canine Puppy Large Breed Chicken, 14.5 kg

    Pret normal: 466,19 RON

    Special Price 372,95 RON

    Hrana pentru câini HILL's SCIENCE PLAN Large Breed Puppy cu pui este special realizată cu un nivel optim de calciu pentru o creştere controlată a oaselor, o nevoie unică a câinilor de talie mare aflați în stadiul de dezvoltare. Oferă-le cel mai bun start în viaţă, astfel încât să își atingă potenţialul maxim.

    Află mai mult

  21. Hill's Science Plan Canine Adult Medium Tuna and Rice, 12 kg

    Pret normal: 428,04 RON

    Special Price 342,43 RON

    Hrana pentru câini HILL'S SCIENCE PLAN Adult cu ton şi orez este special formulată pentru a le oferi câinilor adulți necesarul de energie. Conține ingrediente de înaltă calitate, uşor de digerat.

    • Omega-6 şi vitamina E pentru piele şi blană
    • Proteine de înaltă calitate pentru masa musculară
    • Ingrediente şi fibre uşor de digerat pentru o digestie sănătoasă
    Află mai mult

  22. Hill's Science Plan Canine Adult Light Chicken, 370 g

    Pret normal: 16,70 RON

    Special Price 13,36 RON

    Hill's SCIENCE PLAN ADULT LIGHT HRANĂ PENTRU CÂINI este o hrană completă pentru câini adulți care au tendința de a lua ușor în greutate.

    Află mai mult

  23. Hill's Science Plan Feline Adult Lamb and Rice, 1.5 kg

    Pret normal: 99,40 RON

    Special Price 79,52 RON

    Hill's™ Science Plan™ Adult Optimal Care™ cu miel este o formulă special concepută pentru susținerea condiției fizice optime, cu antioxidanți clinic dovediți, proteine de calitate superioară și acizi grași Omega 3.  Află mai mult

  24. Hill's Science Plan Canine Adult Large Breed Lamb and Rice, 14 kg

    Pret normal: 483,83 RON

    Special Price 387,06 RON

    Hrana pentru câini HILL's SCIENCE PLAN Large Breed Adult cu miel şi orez este special formulată pentru a le oferi câinilor adulți necesarul de energie.

    Află mai mult

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5