BAYVAROL STRIPS plic x 4 benzi

BAYVAROL STRIPS plic x 4 benzi

BAYVAROL STRIPS plic x 4 benzi Preț 32,61 RON
32,61 RON
326,10 RON/kg

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 33 puncte de loialitate. (33 puncte = 0,33 RON)

 • Livrare gratuită în toată țara
 • În 48h la tine acasă
 • Comandă oricând
 • Retur în 10 zile

Recomandă acest produs și prietenilor

Plic a cate patru benzi. Substanta activa Flumetrin. O banda de Bayvarol Strips contine 3,6g de Flumetrin. Conform datelor actuale cunoscute, piretrinoidele sintetice interferă cu canalele de sodiu din membrana celulei nervoase determinând întârzierea repolarizării. Alfa-ciano piretrinoidele (piretrinoide de tip 2) in acest caz flumetrinul, sunt mult mai puternice din acest punct de vedere, determinând excitaţii repetate si de lungă durata la nivelul celulelor nervoase.Studiile privind acţiunea diferitelor piretrinoide insecticide arata că, acestea se ataşează de anumiţi receptori specifici exercitând o acţiune selectivă asupra ectoparaziţilor. Nu s-a observat o activitate anticolinesterazică in cazul acestor compuşi. Flumetrinul este eliberat treptat din aceste benzi. Prin contactul cu benzile, flumetrinul este preluat de catre albine şi distribuit ulterior in toată colonia de albine. Benzile de Bayvarol sunt suspendate între spaţiile dintre faguri în zona centrală (cât mai aproape de matcă si tineret), astfel încât sa fie acoperite de albine pe ambele feţe. Ambele agaţători ale unei benzi se îndoaie în sus în aceeaşi direcţie, de-a lungul liniei marcate. Se agaţă între rame, sprijinite de marginea superioară a ramelor de lemn. În coloniile mari care au mai multe rame cu puiet, se introduc 2 benzi astfel încât la introducerea si extragerea lor sa nu fie nevoie sa indepartăm ramele. Coloniile normal dezvoltate primesc 4 benzi. Nucleele si coloniile tinere primesc jumătate de doză de exemplu, 2 benzi. Coloniile mari care au mai multe rame cu puiet, primesc 4 benzi pentru fiecare spatiu dintre ramele cu puiet, distribuite uniform. Cea mai buna eficacitate se obţine când Bayvarol se utilizează spre sfârşitul verii, după recoltarea mierii. Bayvarol poate fi utilizat în orice moment al anului în scop de diagnostic sau în infestaţii severe, când este ameninţată supravieţuirea coloniei. Benzile se introduc în colonie timp de 24 de ore. Înainte de introducerea benzilor, acoperiţi podeaua stupului cu o coala albă de hârtie. După 24 de ore de la introducerea benzilor, verificaţi daca au “căzut” paraziţii.

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu BAYVAROL STRIPS plic x 4 benzi

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la Bayer. PetMart este un pet shop care iti ofera albine premium marca Bayer pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul BAYVAROL STRIPS plic x 4 benzi este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul BAYVAROL STRIPS plic x 4 benzi la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti BAYVAROL STRIPS plic x 4 benzi?

PetMart iti livreaza extrem de rapid albine de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti BAYVAROL STRIPS plic x 4 benzi la pretul 32,61 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele Bayer pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Cod intern produs AB-BAY-01
Producător Bayer
Alege Greutatea 100 g
Prezentare Plicuri
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

Valoarea comenzii < 50 RON Valoarea comenzii >50 RON
10 ron GRATUIT


 

 • ORAR = Luni-Vineri:  15-20
 • Termenul de livrare: 1-2 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.
 • Puteti comanda și produse al căror total este mai mic de 50 RON contra unei taxe fixe de livrare în valoare de 10 RON.


 

 

Restul localităților:

Valoarea comenzii < 99 RON Valoarea comenzii >99 RON
în funcție de greutatea coletului GRATUIT**

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 99 RON.


 • ORAR = Luni-Vineri:  9-18
 • Termenul de livrare: 2-3 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.

** COMENZI LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg) Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid direct la ușa ta (sistem door-to-door).  

Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.


In momentul plecarii catre tine a produselor vei primi un e-mail cu statutul "Complet".

Yoochoose Tracking