Auto Zip Line cu lesa, Kurgo

Auto Zip Line cu lesa, Kurgo
Auto Zip Line cu lesa, Kurgo
Auto Zip Line cu lesa, Kurgo
Auto Zip Line cu lesa, Kurgo
Auto Zip Line cu lesa, Kurgo
Auto Zip Line cu lesa, Kurgo
Auto Zip Line cu lesa, Kurgo
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
118,43 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Auto Zip Line opreste cainele pe bancheta din spate a autovehiculuiui permitandu-va sa conduceti in siguranta, dar ii permite aestuia sa se miste sau sa sada pe bancheta.
Recomandă acest produs și prietenilor

Auto Zip Line opreste cainele pe bancheta din spate a autovehiculuiui permitandu-va sa conduceti in siguranta, dar ii permite acestuia sa se miste sau sa sada pe bancheta.

Auto Zip Line poate fi prinsa între oricare două puncte fixe într-un vehicul, pe o barcă, sau in zona de camping.

Pachetul include si o lesa detașabilă care se prinde si desprinde cu ușurință la linia zip, ceea ce va permite controlul asupra cainelui atunci cand urca sau coboara din vehicul.

Auto Zip Line este un produs garantat pe viata, se potriveste oricarui tip de vehicul, restrange accesul cainelui in masina.

Se recomanda utilizarea impreuna cu hamul Tru-Fit Smart (comercializat separat).

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Auto Zip Line cu lesa, Kurgo

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Kurgo. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria accesorii auto marca Kurgo pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Auto Zip Line cu lesa, Kurgo este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Auto Zip Line cu lesa, Kurgo la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Auto Zip Line cu lesa, Kurgo?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria accesorii auto de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Auto Zip Line cu lesa, Kurgo la prețul 118,43 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Kurgo pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs SP-KGO-01
Cod Bare 813146017999
Producător Kurgo
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).