Aptus AptoBalance Pet 140 g

Aptus AptoBalance Pet 140 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
41,93 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 42 puncte de loialitate. (42 puncte = 0,42 RON)

Aptus AptoBalance Pet 140 g - Supliment nutritiv cu lactobacilli pentru contrabalansarea disfunctiilor gastro-intestinale, cauzate de schimbari de dieta, in timpul tratamentului cu antibiotice, aparute in timpul calatoriilor sau pentru a dezvolta flora intestinala, la caini si pisici.
Recomandă acest produs și prietenilor

Aptus AptoBalance Pet 140 g - Supliment nutritiv cu lactobacilli pentru contrabalansarea disfunctiilor gastro-intestinale, cauzate de schimbari de dieta, in timpul tratamentului cu antibiotice, aparute in timpul calatoriilor sau pentru a dezvolta flora intestinala, la caini si pisici.

Actiune:

 • Scade PH-ul intestinal si creste numarul bacteriilor benigne.
 • Pectina din compozitie protejeaza mucoasa intestinala si algele marine contin micronutrienti esentiali.


Compozitie: Pulbere alge marine 50%, Lactoza 30%, Lapte praf degresat 19%, Pectin 0,6 %, Enterococcus faecium.

Specie tinta: Caini si Pisici

Analiza:

 • Substanta uscata 91%
 • Grasime bruta 1,8%
 • Proteina bruta 8,6%
 • Fibra bruta 0,5%
 • Cenusa 9,2%
 • Enterococcus faecium
 • NCIMB 11181 E 1708 14 x 107 UFC / g


Mod de administrare:

 • Caini 1-3 masuri
 • Pisici 0,5-1 masura timp de 2-5 zile


Prezentare: Flacon pulbere 140 g (de masurare lingura 3 g).

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Aptus AptoBalance Pet 140 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Orion. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suport sistem digestiv marca Orion pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Aptus AptoBalance Pet 140 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Aptus AptoBalance Pet 140 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Aptus AptoBalance Pet 140 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suport sistem digestiv de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Aptus AptoBalance Pet 140 g la prețul 41,93 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Orion pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs AS-ORI-134
Producător Orion
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi iître 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.