Absorbant Plus Antibacterian Pet Wipes Cocos, 80 bucati

Absorbant Plus Antibacterian Pet Wipes Cocos, 80 bucati
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Servetele umede pentru igiena zilnica a animalelor de companie.

Produse testate dermatologic.
Fara Alcool si Parabeni
Delicate si catifelate, nu afecteaza pielea.
PH specific animalelor de companie!
Capac de sigilare pentru a pastra umiditatea!
Indicate chiar si pentru animalele cu piele sensibila!
ATENTIE: A nu se lasa la indemana copiilor! Aruncati deseurile in mod responsabil
Culoare servetel: alb

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Absorbant Plus Antibacterian Pet Wipes Cocos, 80 bucati

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Kit Kat. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria igiena ochi si urechi marca Kit Kat pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Absorbant Plus Antibacterian Pet Wipes Cocos, 80 bucati este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Absorbant Plus Antibacterian Pet Wipes Cocos, 80 bucati la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Absorbant Plus Antibacterian Pet Wipes Cocos, 80 bucati?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria igiena ochi si urechi de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Absorbant Plus Antibacterian Pet Wipes Cocos, 80 bucati la prețul 20,88 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Kit Kat pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs CT-KIT-9
Cod Bare 6932844603069
Producător Kit Kat
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  Recomand
  Calitate
  Preț
  Foarte practice dupa plimbare.
  Blana catelului ramane stralucitoare.

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.