În perioada 01.06-05.06 magazinul PetMart s-a aflat în vacanță. Ne cerem scuze pentru întârzierile survenite!

Zgarda Caine Strangulanta

Zgarda Caine Strangulanta
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

* Câmpuri obligatorii

9,99 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 10 puncte de loialitate. (10 puncte = 0,10 RON)

Zgarda simpla strangulanta pentru caini din material inoxidabil.

Ofera un bun control asupra cainelui si de asemenea este foarte prezentabila

Dimensiuni: Ø 2,5 mm.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Zgarda Caine Strangulanta

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Diversi. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria zgarzi caini marca Diversi pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Zgarda Caine Strangulanta este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Zgarda Caine Strangulanta la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Zgarda Caine Strangulanta?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria zgarzi caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Zgarda Caine Strangulanta la prețul 9,99 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Diversi pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-DIV-1912
Producător Diversi
Notificare culori multiple Nu
Talie Medie, Mare
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • Editare comentariu anterior
  Preț
  De fapt zgarda este strangulanta, dar un model diferit fata de altele asemanatoare. Dupa atasarea la lesa a unui capat (inel), se pot trece zalele lantului prin celalalt inel. Astfel se face un lat, care se poate trece peste capul cainelui. Doar ca zgarda trebuie sa fie destul de lunga pentru a permite trecerea latului peste cap...Deci, este mai bine ca zgarda sa fie un pic mai mare decat prea mica.
 • Nu este strangulanta
  Preț
  Zgarda este de calitate, solida, cu zale sudate, dar nu este strangulanta, cum apare in descriere. Pentru a fi strangulanta, zgarda ar trebui sa aiba un inel mai mare, care sa intre peste celalalt in asa fel incat sa culiseze pe lant. SAU lantul trebuie introdus printr-unul dintre inele (ma refer la inelele mari de la capete) si, abia dupa aceea, sudat cel de-al doilea inel. La aceasta zgarda, ambele inele sunt egale, fara ca lantul sa fi fost introdus in prealabil prin niciun inel. Prin urmare, acest articol este o zgarda simpla, nu sugrumanta...
 • perfecta
  Preț
  perfecta
 • Super
  Preț
  Asdg

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.