Zgarda caine lant oval

Zgarda caine lant oval
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

* Câmpuri obligatorii

9,99 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 10 puncte de loialitate. (10 puncte = 0,10 RON)

Zgarda pentru caini cu lant oval din material inoxidabil. Grosimea 3 mm. Diverse lungimi

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Zgarda caine lant oval

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Diversi. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria zgarzi, lese, hamuri marca Diversi pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Zgarda caine lant oval este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Zgarda caine lant oval la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Zgarda caine lant oval?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria zgarzi, lese, hamuri de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Zgarda caine lant oval la prețul 9,99 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Diversi pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-DIV-1913
Producător Diversi
Talie Mare, Medie, Mică
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
  • Zgarda caine lant oval-65 cm
    Preț
    Foarte multumita, de calitate buna, practica si foarte trainica .

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.