Zgarda antiparazitara pisica Otello rosie
 • Zgarda antiparazitara pisica Otello neagra

Otello Zgarda antiparazitara pisica

Zgarda antiparazitara pisici Otello impotriva puricilor Preț 14,32 RON
14,32 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 15 puncte de loialitate. (15 puncte = 0,15 RON)

 • Livrare gratuită în toată țara
 • În 48h la tine acasă
 • Comandă oricând
 • Retur în 10 zile

Recomandă acest produs și prietenilor

Excipienţi: Dibutil ftalat, ulei de soia epoxidat, stearat de calciu, policlorură de vinil, pigment (masterbatch negru sau masterbatch maron sau masterbatch bej sau masterbatch albastru sau masterbatch galben sau masterbatch verde sau masterbatch roşu) şi acid stearic INDICA ŢII Pentru tratamentul infestaţiilor cu purici ( Ctenocephalides felis, C. canis, Pulex iritans) la pisici.

CONTRAINDICAŢII Nu se utilizează la animale bolnave sau în convalescenţă. Nu se va utiliza Ia animalele cunoscute ca având hipersensibilitate la substanţa activă sau la excipienţi

REACŢII ADVERSE Ocazional pot apărea iritaţii locale în zona gâtului datorită purtării zgărzii. În acest caz, îndepărtaţi zgarda până la dispariţia simptomelor. Dacă observaţi reacţii grave sau alte .efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar

SPECII ŢINTĂ Pisici.

POSOLOGIA PENTRU FIECARE SPECIE CALE DE ADMINISTRARE ȘI MOD DE ADMINISTRARE 1 zgardă/animal. Zgarda oferă protectie eficientă împotriva puricilor pe o durată de 4 luni.

RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ Strângeţi zgarda moderat pe gâtui pisicii, tăiaţi partea rămasă liberă. Zgarda nu trebuie îndepărtată dacă animalul este îmbăiat deoarece activitatea insecticidă rămâne neafectată de apă.

TIMP DE AŞTEPTARE Nu este cazul

PRECAUȚII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE A se păstra în ambalajul de comercializare, la temperatura camerei. Extrageţi zgarda din ambalaj doar pentru utilizare. A nu se utiliza după data expirării marcată pe etichetă.

ATENŢIONĂRI SPECIALE Nu este permis copiilor să se joace cu aceste zgărzi. A se evita contactul îndelungat cu zgarda în timpul aplicării. Spălaţi mâinile cu apă din abundenţă după manipularea produsului. Persoanele care sunt sensibile la substanţele din compoziţia produsului trebuie să evite contactul cu zgarda. Purtaţi mănuşi de protecţie în timpul ataşării zgărzii. Nu fumati, nu mâncaţi şi nu beţi în timpul ataşării zgărzii Diazinon este un component organofosforic şi antidotul este atropina. Nu există posibilitatea de supradozare, datorită formei farmaceutice. Dacă accidental părţi din zgardă sunt înghiţite ar putea să apară somnolenţă, apatie sau dificultăţi în respiraţie. În aceste cazuri consultaţi imediat medicul veterinar. În timpul purtării zgărzii nu utilizaţi alte insecticide. Nu este recomandată utilizarea în perioada de gestaţie şi lactaţie. A nu se utiliza la pisici cu leziuni ale pielii. A nu se utiliza la animalele care alăptează.

PRECAUŢII SPECIALE PENTRU ELIMINAREA PRODUSULUI NEUTILIZAT SAU A DEȘEURILOR, DUPĂ CAZ Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deşeu provenit din utilizarea unor astfel de produse trebuie eliminate în conformitate cu cerinţele locale.

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu Otello Zgarda antiparazitara pisica

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la Maravet. PetMart este un pet shop care iti ofera antiparazitare externe-pisici premium marca Maravet pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul Otello Zgarda antiparazitara pisica este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Otello Zgarda antiparazitara pisica la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti Otello Zgarda antiparazitara pisica?

PetMart iti livreaza extrem de rapid antiparazitare externe-pisici de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti Otello Zgarda antiparazitara pisica la pretul 14,32 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele Maravet pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-MAR-423
Producător Maravet
Data Expirare 31 aug. 2019
Prezentare Zgarda
Comentarii clienţi
 • : Nota la Otello zgarda deparazitara pentru pisici
  Nota
  Super multumita de produs, este eficient, maxim. De cand il folosesc, pe motanul meu, care sta 75 la suta di timp afara, nu are nici un purice, si asta pentru mai bine de 3 luni, pentru o zgarda.
 • : Zgarda
  Nota
  E minunata
 • : ZGARDĂ PURECI
  Nota
  Eficiență maximă pentru pisici mei . INSERTUL CU ELASTIC NU DERANȘEAZĂ PISICA ÎN MIȘCĂRILE EI . Mulțumim

 • : zgarda
  Nota
  Eficienta ptr. pisica mea!
 • : zgarda
  Nota
  ok
 • : recomand
  Nota
  Zgarda ideala daca pisica petrece timp si in afara casei. Insertul cu elastic este perfect!
Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

Valoarea comenzii < 50 RON Valoarea comenzii >50 RON
10 ron GRATUIT


 

 • ORAR = Luni-Vineri:  15-20
 • Termenul de livrare: 1-2 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.
 • Puteti comanda și produse al căror total este mai mic de 50 RON contra unei taxe fixe de livrare în valoare de 10 RON.


 

 

Restul localităților:

Valoarea comenzii < 99 RON Valoarea comenzii >99 RON
în funcție de greutatea coletului GRATUIT**

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 99 RON.


 • ORAR = Luni-Vineri:  9-18
 • Termenul de livrare: 2-3 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.

** COMENZI LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg) Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid direct la ușa ta (sistem door-to-door).  

Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.


In momentul plecarii catre tine a produselor vei primi un e-mail cu statutul "Complet".

Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking