Vetnil Vita-Vet C, 30 ml

Vetnil Vita-Vet C, 30 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
47,47 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Supliment care conține aminoacizi, vitamine, drojdii și prebiotice, indicat pentru animale în creștere, creștere în greutate, performanță crescută, stimularea apetitului, o îmbunătățire a conversiei dietetice și a performanței reproductive.
Recomandă acest produs și prietenilor

Supliment de vitamina C indicat pentru câini, pisici, păsări, rozătoare și reptile. 

Flaconul cu picături care conține 30 ml. Vitamina C sau acid ascorbic este un nutrient care îndeplinește diverse funcții metabolice, acționând ca cofactor și coenzimă în diferite reacții biologice. Este un puternic antioxidant folosit pentru neutralizarea radicalilor liberi.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Vetnil Vita-Vet C, 30 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vetnil. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria vitamine generale caini marca Vetnil pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Vetnil Vita-Vet C, 30 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Vetnil Vita-Vet C, 30 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Vetnil Vita-Vet C, 30 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria vitamine generale caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Vetnil Vita-Vet C, 30 ml la prețul 47,47 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vetnil pentru pisici de la Pet Mart!

Analiza garantata per kg: Vitamina C (min.) 200 g Glicină (min.) 40 g

A fi utilizat oral.

Câini: 0,4 până la 2 ml, sau 8 - 40 picături, de una până la trei ori pe zi.

Pisici: 0,4 ml sau 8 picături, de una până la trei ori pe zi.

Păsări, rozătoare și reptile: diluați 15 picături în 100 ml de apă.

Perioada suplimentării cu vitamina C poate fi efectuată timp de 1 până la 4 săptămâni. Fiecare mL conține 258,4 mg Vitamina C. Fiecare picătură este egală cu 0,05mL și conține 12,92 mg Vitamina C.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs VT-VET-5
Producător Vetnil
Vârsta noua Adult
Volum 30 ml
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.