Vetnil Electrolitico Pet, 10 x 10 g

Vetnil Electrolitico Pet, 10 x 10 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
108,40 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Supliment electrolitic pentru animalele mici este un compus echilibrat, de rehidratare, pentru inlocuirea rapida a electrolitilor pierduti, pe cale orala.
Recomandă acest produs și prietenilor

Supliment electrolitic pentru animalele mici este un compus  echilibrat, de rehidratare, pentru inlocuirea rapida a electrolitilor pierduti, pe cale orala.

Eletrolítico® Pet este un supliment electrolitic indicat in timpul si dupa exercitii fizice sau pentru mentinerea hidratarii adecvate la caini, pisici, pasari, reptile si rozatoare. Ajuta la restaurarea rapida a echilibrului sistemic, sustinand refacerea dupa efort, fiind o veritabila sursa de energie, usor asimilabila.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Vetnil Electrolitico Pet, 10 x 10 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vetnil. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie diverse marca Vetnil pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Vetnil Electrolitico Pet, 10 x 10 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Vetnil Electrolitico Pet, 10 x 10 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Vetnil Electrolitico Pet, 10 x 10 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie diverse de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Vetnil Electrolitico Pet, 10 x 10 g la prețul 108,40 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vetnil pentru pisici de la Pet Mart!

  • CALCIU (MIN - MAX.)…4.222 mg - 5.300 mg
  • CLOR (MIN.)………………………….. 318 g
  • MAGNEZIU (MIN.)……………… ..… 11 g
  • MALTODEXTRINA (MIN.)…………..150 g
  • POTASIU (MIN.)…………………..... 59,6 g
  • SODIU (MIN.)……………...………… 171 g

Orala la caini, pisici, pasari, reptile si rozatoare.

Tratament: diluati continutul plicului in 250 ml apa si administrati oral utilizand o seringa.

Intretinere: continutul plicului poate fi diluat intr-un litru de apa.

Poate fi adaugat in hrana: 1 plic pe 1 kg hrana.

Solutia trebuie utilizata in 24 h.

Lasati apa la dispozitia animalelor in timpul utilizarii Eletrolítico® Pet.

Cod intern produs VT-VET-1
Producător Vetnil
Vârsta noua Adult, Senior
Greutatea 100 g
Prezentare Plic
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.