SOFAST pulbere x 50g

SOFAST pulbere x 50g

SOFAST pulbere x 50g
Preț 16,73 RON
16,73 RON
334,60 RON/kg

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 17 puncte de loialitate. (17 puncte = 0,17 RON)

 • Livrare gratuită în toată țara
 • În 48h la tine acasă
 • Comandă oricând
 • Retur în 10 zile

Recomandă acest produs și prietenilor

Indicaţii:
Pentru combaterea muştelor. Se recomandă în spaţii interioare si exterioare, ferme zootehnice, locuinţe si alte incinte civile.

Instrucţiuni de utilizare:
Doza recomandată este de 50 grame pentru 25 metri pătraţi. Se poate aplica in două moduri:
- Prin imprăştiere ca atare în spaţii închise, pe suprafeţe uscate, unde se adună insectele şi unde nu au acces animalele.
- Prin pensulare, sub formă de pastă obţinută prin diluţie cu apă, în locuri frecventate de insecte. Se amestecă 50 g de Sofast cu 40 ml de apă caldă. După 15 minute pasta poate fi aplicată cu pensulă sau cu roller. Suprafaţa efectiv tratată este de 1 mp, distribuită uniform în cadrul celor 100 mp. Durata de acţiune este de minimum 6 săptămâni. Nu se va aplica pe alimente sau obiecte utilizate la prepararea hranei si pe suprafeţe utilizate la prepararea sau consumul alimentelor.

Măsuri de precauţie şi avertizare:
Periculos pentru mediu (N). Nociv (Xn). Nociv prin înghiţire (R22). Foarte toxic pentru organismele acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic (R50/53). A nu se lasă la indemâna copiilor (S2). A se păstra departe de alimente, băuturi şi hrană pentru animale (S13). A nu se deversa în sistemele de canalizare (S29). A nu se arunca acest produs si recipientul său decât după ce s-au luat toate precauţiile (S35). A se utiliza un ambalaj (recipient) corespunzător pentru evitarea oricărei contaminări a mediului înconjurător (S57). Acest produs si ambalajul său se vor depozita ca un deşeu periculos (S60). A se evita aruncarea în mediul înconjurător (S61).
A se consulta instrucţiunile speciale/ fişa de securitate. Manipularea produsului se va face de către persoane echipate cu mănuşi de cauciuc.
După încetarea lucrului sau înainte de a mânca, a bea sau a fuma se spală mâinile. Nu se va aplica prin pulverizare pe plante vizitate de albine. Granulele nu se vor aplica in spaţii deschise, accesibile păsărilor. Nu reutilizaţi containerele golite. Produsul trebuie depozitat în ambalaje originale, închise etans.

Exista situatii cand oricine se poate confrunta cu daunatori de diferite tipuri. Pe langa pagubele materiale pe care daunatorii le pot aduce, exista si posibilitatea ca acestia sa aduca in apropierea noastra tot felul de boli si de microbi. De aceea, ar fi bine sa luam atitudine din timp si sa gasim solutii potrivite pentru combaterea acestora, cum este si SOFAST pulbere x 50g.

Scapa de daunatori rapid cu SOFAST pulbere x 50g

Daca si tu ai probleme pe care ti le creaza un anumit tip de daunator, atunci poti incerca sa scapi de toate neplacerile cu SOFAST pulbere x 50g.

Facand parte din categoria produselor de combatere a daunatorilor, SOFAST pulbere x 50g actioneaza in cel mai scurt timp si te va scapa de musafirii nepoftiti si de problemele aduse de acestia.

Desi toti ne dorim sa scapam definitiv si repede de daunatori, trebuie sa avem grija sa alegem un produs care sa faca acest lucru, dar care sa nu contina substante ce pot afecta mediul inconjurator sau persoanele din jur. Atunci cand alegem un produs destinat combaterii daunatorilor, cum este si SOFAST pulbere x 50g trebuie sa avem grija ca acesta la ingredientele pe care acesta le contine.

Ai un numar mare de produse fitosanitare din care poti alege in insecticide plante de la PetMart.ro

Pentru a iti veni in ajutor, ti-am pregatit o gama variata de produse fitosanitare dedicate combaterii daunatorilor de toate felurile pe site-ul nostru.

In categoria insecticide plante vei gasi numeroase produse care te vor ajuta sa scapi in mod rapid de problemele pe care ti le pot crea acesti musafiri nepoftiti.

De asemenea, ai posibilitatea de a alege SOFAST pulbere x 50g sau ale produse similare pentru a scapa de un anumit tip de daunator.

Alege si tu din gama larga de produse fitosanitare disponibila in categoria insecticide plante de la PetMart.ro!

Cod intern produs AB-PRO-05
Producător Promedivet
Greutatea 50 g
Prezentare Flacon
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

Valoarea comenzii < 50 RON Valoarea comenzii >50 RON
10 ron GRATUIT


 

 • ORAR = Luni-Vineri:  15-20
 • Termenul de livrare: 1-2 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.
 • Puteti comanda și produse al căror total este mai mic de 50 RON contra unei taxe fixe de livrare în valoare de 10 RON.


 

 

Restul localităților:

Valoarea comenzii < 99 RON Valoarea comenzii >99 RON
în funcție de greutatea coletului GRATUIT**

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 99 RON.


 • ORAR = Luni-Vineri:  9-18
 • Termenul de livrare: 2-3 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.

** COMENZI LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg) Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid direct la ușa ta (sistem door-to-door).  

Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.


In momentul plecarii catre tine a produselor vei primi un e-mail cu statutul "Complet".

Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking