CLINICA VETERINARA SARMIVET     

 Motto-ul nostru : "Primum non nocere" (Mai întâi de toate nu face rău) Jurământul lui Hippocrate

Cabinetul Veterinar Sarmivet a fost deschis la începutul anului 2012, la iniţiativa medicului veterinar, dr. Andrei Căloiu, care a dorit astfel să aducă un plus de valoare în medicina veterinară, contribuind la dezvoltarea acesteia, oferindu-şi toată priceperea si cunoaşterea pentru binele micilor săi pacienţi.

"Cunoaștem importanța legăturii dintre animale și oameni și considerăm că este obligația noastră să întreținem sănătatea animalelor furnizând cele mai bune servicii veterinare. Vrem sa ajutăm ca relaţia dintre oameni și animale să fie cât mai îndelungată și plăcută."

 

  • În cadrul cabinetului nostru vă putem oferi servicii de medicină internă, chirurgie, ortopedie, stomatologie, laborator, ecografie veterinară, anestezie inhalatorie, monitorizare pacient.
  • În cadrul laboratorului propriu de care dispunem putem realiza o gamă largă de analize de laborator, şi anume: biochimie de sânge, hemoleucogramă, microscopie în câmp întunecat, analiza urinei şi a sedimentului urinar, analiza gazelor şi electroliţilor din sânge, măsurarea glicemiei. Considerăm că realizarea analizelor şi a altor investigaţii, sunt necesare în stabilirea unui diagnostic cert şi ne îndrumă către un tratament adecvat.

. Asadar, misiunea noastra este aceea de a oferi servicii veterinare la standarde înalte într-o manieră blandă, fără durere cu scopul final de a ajuta micuții noștri pacienți să trăiască o viață lungă, fericită și sănătoasă!

Cabinet Veterinar Sarmivet

Adresa: Str. Cercului, nr. 3A,  sector 2, Bucuresti (Intersectie Calea Mosilor cu B-dul Carol I)

Tel fix: 0311.042.711 / 0371.434.550

Tel mobil: 0724.576.760

website: www.sarmivet.ro

Inregistrare si Microcipare CainePachet Stomatologic Caine

Pachet Cosmetica catei 0-10 KgPachet Cosmetica catei 10-20 KgPachet Cosmetica catei 20-40 Kg

Pachet Starter CateiPachet Starter Pisicute