SaniKISS, 60 g

SaniKISS, 60 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
29,91 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

SaniKISS este un supliment nutritiv pentru caini si pisici ce asigura o respiratie proaspata si placut mirositoare.

Faina de alge si extractul de lemn dulce continute de SaniKiss asigura mentinerea respiratiei placut mirositoare, prin normalizarea proceselor fermentative din cavitatea bucala si sustinerea digestiei gastrice, reducand astfel halitoza.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu SaniKISS, 60 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Candioli. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria vitamine generale caini marca Candioli pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul SaniKISS, 60 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul SaniKISS, 60 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești SaniKISS, 60 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria vitamine generale caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți SaniKISS, 60 g la prețul 29,91 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Candioli pentru pisici de la Pet Mart!

  • Compozitie: Mono-, di- si trigliceride ale acizilor grasi (Gliceril dibehenat), Chitosan (chitosane), Produse din drojdii, Ulei de floarea-soarelui. Aditivi per kg: Vitamine, provitamine si substante bine definite din punct de vedere chimic cu efect similar: Vitamina E 3a700 IU 8 – L-carnitina 3a910 mg 10,000. Agenti emulgatori: Celuloza microcristalina E460 mg 765,000. Agenti antiaglomeranti: Silice coloidala E551b mg 15,000 Compusi aromatizanti Plantago ovata L.: Fleawort absolute mg 25,000
  • Constituenti analitici: Proteina bruta 2,0% - Fibra neprelucrata 75% - Grasimi si uleiuri neprelucrate 0,5% - Cenusa bruta 6,5% - Apa 5,0%.
  • Se administreaza un comprimat la 10KG/ pe zi, amestecat cu hrana sau direct pe cale orala.
  • Asigurati apa la discretie.
  • Consultati medicul veterinar, inainte de utilizare.
Rețetă necesară Nu
Cod intern produs VT-CAN-28
Producător Candioli
Vârsta Adult
Talie Mică, Medie, Mare
Greutatea 60 g
Prezentare Comprimate
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).