Planta Acvariu 20 cm este un decor pentru acvarii.

Planta Acvariu din plastic imita planta naturala si este speciala pentru acvariile cu carasi sau pentru acvariile mici fara sistem de oxigenare si iluminat.

Pe langa aspectul estetic, un alt motiv pentru amenajarea acvariului, poate chiar mai important decat primul, este confortul oferit pestilor prin amplasarea unor decoratiuni speciale in acvariul lor. Pestii sunt constienti de statul lor, tocmai de aceea devin vulnerabili si chiar stresati in momentul in care sunt privati de mediul lor natural si nu vor avea locuri unde se pot ascunde. Un acvariu decorat corespunzator va fi benefic pentru pestii care se vor simti mult mai aproape de mediul lor natural. In acest fel, posesorii micilor vietati vor reduce factorii de stres si in acelasi timp sistemul imunitar al pestilor va creste considerabil. Mai mult decat atat, intr-un astfel de mediu, pestii se vor simti mult mai in siguranta si vor fi mult mai activi si mai jucausi.

Nu contine substante nocive pentru pesti si plante.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Planta Acvariu 20 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la ActiZoo. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria plante artificiale marca ActiZoo pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Planta Acvariu 20 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Planta Acvariu 20 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Planta Acvariu 20 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria plante artificiale de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Planta Acvariu 20 cm la prețul 28,27 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele ActiZoo pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-ACT-04
Producător ActiZoo
Greutatea 100 g
Alege Dimensiunea 20 cm
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.