Paracillin 1 x 1 kg

Paracillin 1 x 1 kg

Paracillin 1 x 1 kg - Pentru tratamentul oral al infecţiilor cauzate de germeni sensibili faţă de amoxicilină la păsări şi porci. Preț 935,40 RON
935,40 RON

Disponibilitate: Sună pentru verificare

ATENȚIE! Acest produs poate fi cumpărat numai pe bază de rețetă medicală eliberată de un medic veterinar. Este necesar ca ulterior plasării comenzii să trimiteți o copie scanată sau fotografiată a acestei rețete la adresa de e-mail reteta@petmart.ro. PetMart Online SRL iși rezervă dreptul de a nu onora comanda în cazul în care nu puteți furniza o copie a rețetei. Pentru orice întrebări/nelămuriri nu ezitați să ne contactați la telefon 0372.905.900

Paracillin 1 x 1 kg - Pentru tratamentul oral al infecţiilor cauzate de germeni sensibili faţă de amoxicilină la păsări şi porci.

Pulbere solubila de amoxicilina 80% pentru suine si gaini: 1 gram pulbere contine:

 • Substanta activa: Amoxicilina trihidrat .........800 mg (echivalent cu 697 mg amoxicilina)
 • Excipienti: Glicina carbonat de sodiu (E 640) 138 mg


INDICATII: Pentru tratamentul oral al infectiilor cauzate de germeni sensibili fata de amoxicilina la pasari si porci. S-a demonstrat in vitro ca amoxicilina este bactericid cu spectru larg impotriva bacteriilor Gram- pozitive si Gram-negative care uzual provoaca imbolnaviri la gaini (precum stafilococi sensibili la penicilina, streptococi, Pasteurella spp., Clostridium spp., Salmonella spp., Haemophilus paragallinarum si E.coli) si la suine (precum Actinobacillus pleuropneumoniae sensibil la penicilina, Arcanobacterium pyogenes, Bordetella bronchiseptica, Erysipelothrix rhusiopathiae, Streptococcus suis, Staphylococci, Streptococci, Pasteurella spp., Salmonella spp. si E .coli).

Paracillin SP este utilizat, de asemenea, pentru tratamentul infectiilor primare si secundare, de exemplu cele cauzate de E. coli, care apar frecvent in boli virale sau infectia micoplasmica sau dupa folosirea unor vaccinuri virale vii.

CONTRAINDICATII:
- Nu se utilizeaza in cazul infectiilor cu bacterii producatoare de beta-lactamaza.
- Nu se administreaza la ierbivore mici ca iepure, hamster, porcusor de guineea.
- Nu se administreaza la gaini ouatoare care produc oua pentru consumul uman.
- Nu se utilizeaza la animalele cu hipersensibilitate cunoscuta la penicilina sau alte substante din grupa beta-lactamazelor

REACTII ADVERSE: Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar.

SPECI TINTA: Suine si pasari.

MOD DE ADMINISTRARE:

Suine: Doza recomandata este de 20 mg produs / kg greutate corporala / zi (16 mg amoxicilina trihidrat / kg greutate corporala), echivalent cu 1 g de produs /50 kg greutate corporala / zi, administrat in apa de baut pe parcursul a 3-5 zile consecutive. Tratament unic: Se recomanda ca Paracillin sa fie administrat in apa de baut o data pe zi.in acest caz se recomanda restrictionarea apei pentru 2 ore inainte de administrarea apei medicamentate (perioada mai scurta in conditii de caldura). Tratament continuu:
-  Porci tineri cu varsta mai mica de 4 luni: 20 g pulbere la 100 litri apa de baut / zi.
-  Porci cu varsta mai mare de 4 luni: 30 g pulbere la 100 litri apa de baut / zi.
-  Porci tineri cu varsta mai mica de 4 luni: 20 g pulbere la 100 litri apa de baut / zi.
-  Porci cu varsta mai mare de 4 luni: 30 g pulbere la 100 litri apa de baut / zi.

Gaini: Doza recomandata este de 10-20 mg produs / 1 kg greutate corporala / zi, timp de 3-5 zile (corespunzator la 8-16 mg amoxicilina trihidrat / kg greutate corporala)administrata in apa de baut. Doza mai mare este recomandata n cazul infectiilor severe.
Calcularea dozei necesare:
Grame de Paracillin SP pe zi = nr. pasari x media greutatii corporale (kg) / 50(pt. 20 mg/kg) sau 100 (pt. 10 mg/kg). Se utilizeaza dupa urmatoarea metoda, cand cantitatea necesara de produs este calculata in concordanta cu apa consumata pe zi:
- Gaini cu varsta mai mica de 4 saptamani: 6-12 g Paracillin SP la 100 litri apa de baut / zi.
- Gaini cu varsta mai mare de 4 saptamani): 10-20 g pulbere la 100 litri apa de baut / zi.

PRECAUTII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE:
- A nu se lasa la indemana copiilor.
- A se pastra in loc uscat.
- Nu se depoziteaza la temperaturi peste 25°C. Perioada de valabilitate dupa prima deschidere a ambalajului primar: 12 luni.

Perioada de valabilitate dupa diluare sau reconstituire in apa: 6 ore.
Dupa aceasta perioada, produsul ramas trebuie eliminat

 

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu Paracillin 1 x 1 kg

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la MSD. PetMart este un pet shop care iti ofera farmacie suine premium marca MSD pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul Paracillin 1 x 1 kg este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Paracillin 1 x 1 kg la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti Paracillin 1 x 1 kg?

PetMart iti livreaza extrem de rapid farmacie suine de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti Paracillin 1 x 1 kg la pretul 935,40 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele MSD pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Rețetă Da
Cod intern produs MM-MSD-1110
Producător MSD
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

 9.9 ron

mai mare de 99 RON

GRATUIT

 • ORAR = Luni-Vineri:  9.30-20.00
 • Termenul de livrare: 1-3 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 de zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute prin intermediul soferilor nostri, rapid direct la ușa ta sau prin Curier Rapid.

Restul localităților:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

in functie de greutatea coletului*

mai mare de 99 RON

GRATUIT**


* Costul livrarii pentru produsele adaugate in cos va fi afisat inainte de plasarea comenzii.

**  COMENZILE DIN ALTE LOCALITATI DECAT BUCURESTI SUNT LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE VALOARE SI GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg)

In cazul in care comenzile nu se incadreaza in conditiile de livrare gratuita ca urmare a depasirii greutatii limita, se vor aplica taxele de curierat aferente. Aceste se vor afisa automat inainte de plasarea comenzii.

 • ORAR = Luni-Vineri:  9-17
 • Termenul de livrare: 2-4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid.

Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking