Oxyvet 20% Pulbere Solubila x 50 g

Oxyvet 20% Pulbere Solubila x 50 g

Oxyvet 20% Pulbere Solubila x 50 g - Pulbere hidrosolubilă recomandata pentru mânji, viţei, suine, miei, câini, pisici, păsări, iepuri, nurcă în tratamentul infecţiilor bacteriene ale sistemului respirator. Preț 7,36 RON
7,36 RON

Disponibilitate: Sună pentru verificare

ATENȚIE! Acest produs poate fi cumpărat numai pe bază de rețetă medicală eliberată de un medic veterinar. Este necesar ca ulterior plasării comenzii să trimiteți o copie scanată sau fotografiată a acestei rețete la adresa de e-mail reteta@petmart.ro. PetMart Online SRL iși rezervă dreptul de a nu onora comanda în cazul în care nu puteți furniza o copie a rețetei. Pentru orice întrebări/nelămuriri nu ezitați să ne contactați la telefon 0372.905.900

Oxyvet 20% Pulbere Solubila x 50 g - Pulbere hidrosolubilă recomandata pentru mânji, viţei, suine, miei, câini, pisici, păsări, iepuri, nurcă în tratamentul infecţiilor bacteriene ale sistemului respirator.

Compoziție 100 g produs conţin:
Substanţă activă
Oxitetraciclină HCI (clorhidrat)    20g;
Excipienţi
Lactoză.

Indicaţii

 • Este recomandat pentru mânji, viţei, suine, miei, câini, pisici, păsări, iepuri, nurcă în tratamentul infecţiilor bacteriene ale sistemului respirator cum ar fi: bronhopneumonie, pleuropneumonie, rinotraheite la bovine.
 • Infecţii ale sistemului digestiv, cum ar fi: colibaciloze şi salmoneloze. Infecţii ale sistemului urogenital cum ar fi: pielonefrite, endometrite.
 • Cazuri de septicemie cum ar fi: pododermatite la bovine, omfalite, rujet la suine.


Contraindicaţii
Administrarea de tetracicline la rumegătoare cu abomasum funcţional poate determina afectarea funcţiei digestive. A nu se administra la găini ouătoare ce produc ouă pentru consum uman.

Reacţii adverse
Administrarea de tetracicline în timpul perioadei de creştere a dinţilor şi în gestaţie poate conduce la colorarea dinţilor. Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar.

Specii ţintă
Mânji, viţei, suine, miei, câini, pisici, păsări, iepuri, nurcă.

Posologie pentru fiecare specie, cale de administrare şi mod de administrare
Administraţi în apa de băut sau în hrană în următoarele doze zilnice:

 • Păsări:    50 -150 g OXYVET 20% powder /100 litri de apă de băut; 500 - 3000 g OXYVET 20% powder / tona de furaj.
 • Suine:        50 -150 g OXYVET 20% powder / 100 litri de apă de băut.
 • Viţei, mânji: 2.5 g OXYVET 20% powder / 50 kg g.v.
 • Miei:    1 g OXYVET 20% powder / 10 kg g.v.
 • Câini, pisici, iepuri, nurci: 2.7 g OXYVET 20% powder /10 kg g.v.

Administrarea de OXYVET 20% powder trebuie începută la primele semne / simptome ale bolii. Doza zilnică trebuie să fie împărţită pentru două administrări. Dozele indicate vor fi utilizate ca regulă generală. Când se administrează în apa de băut asiguraţi-vă că apa medicamentată este singura sursă de apă.

RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ

Precauţii speciale pentru utilizare la animale
Nu există.

Precauţii speciale care trebuie luate de persoana care administrează produsul medicinal veterinar la animale
În caz de hipersensibilitate la tetracicline, evitaţi contactul direct cu pielea. A se spăla mâinile după utilizare.

Timp de aşteptare
Carne: 5 zile.

Precauţii speciale pentru depozitare

 • A se păstra în loc uscat, la rece şi a se proteja de lumină.
 • A nu se utiliza după data expirării marcată pe etichetă {EXP}.


Atenţionări speciale
Absorbţia tetraciclinelor din tractul gastrointestinal este scăzută în prezenţa laptelui, antiacide, caolin şi preparate pe bază de fier. La speciile de animale monogastrice se poate determina scăderea sintezei şi a folosirii de vitamina B şi K din intestinul gros. Preventiv, în timpul terapiilor de durată, este recomandată administrarea de suplimente cu vitamine. Raţiile în care calciu are o concentraţie mai mare de 1% în furaj scad eficacitatea oxitetraciclinei determinată de formarea compuşilor ciclici cu ioni de calciu şi magneziu. Tetraciclinele nu vor fi administrate simultan cu penicilină, cefalosporine, tilozină şi doramfenicol.

Precauţii speciale pentru eliminarea produsului neutilizat sau a deşeurilor, după caz
Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deşeu provenit din utilizarea unor astfel de produse trebuie eliminate în conformitate cu cerinţele locale.

 • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.
 • Numai pentru uz veterinar!
 • Se eliberează pe bază de prescripţie medicală!

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu Oxyvet 20% Pulbere Solubila x 50 g

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la Veterin. PetMart este un pet shop care iti ofera farmacie bovine premium marca Veterin pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul Oxyvet 20% Pulbere Solubila x 50 g este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Oxyvet 20% Pulbere Solubila x 50 g la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti Oxyvet 20% Pulbere Solubila x 50 g?

PetMart iti livreaza extrem de rapid farmacie bovine de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti Oxyvet 20% Pulbere Solubila x 50 g la pretul 7,36 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele Veterin pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Rețetă Da
Cod intern produs MM-VET-1174
Producător Veterin
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

 9.9 ron

mai mare de 99 RON

GRATUIT

 • ORAR = Luni-Vineri:  9.30-20.00
 • Termenul de livrare: 1-3 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 de zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute prin intermediul soferilor nostri, rapid direct la ușa ta sau prin Curier Rapid.

Restul localităților:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

in functie de greutatea coletului*

mai mare de 99 RON

GRATUIT**


* Costul livrarii pentru produsele adaugate in cos va fi afisat inainte de plasarea comenzii.

**  COMENZILE DIN ALTE LOCALITATI DECAT BUCURESTI SUNT LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE VALOARE SI GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg)

In cazul in care comenzile nu se incadreaza in conditiile de livrare gratuita ca urmare a depasirii greutatii limita, se vor aplica taxele de curierat aferente. Aceste se vor afisa automat inainte de plasarea comenzii.

 • ORAR = Luni-Vineri:  9-17
 • Termenul de livrare: 2-4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid.

Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking