Nutradyl 30 tablete

Nutradyl 30 tablete

NUTRADYL® Tablete este un supliment nutriţional care poate fi utilizat concomitent cu preparatele AINS convenţionale cum ar fi Rimadyl şi furnizează condro-nutrienți esenţiali pentru menţinerea pe termen lung a sănătăţii cartilajelor articulare, la câini. Preț 69,57 RON
69,57 RON

Disponibilitate: Sună pentru verificare

Descrierea Produsului

NUTRADYL® Tablete este un supliment nutriţional care poate fi utilizat concomitent cu preparatele AINS convenţionale cum ar fi Rimadyl şi furnizează condro-nutrienți esenţiali pentru menţinerea pe termen lung a sănătăţii cartilajelor articulare, la câini.

Conţine acizi graşi esenţiali nesaturaţi (Omega 3) printre care şi acizii eicosatetraenoici (AET) din extractul de scoică cu buză verde din Noua Zeelandă, glucozamină și MSM care destinde articulaţiile înţepenite şi alină durerea pentru a menţine mobilitatea şi sănătatea optimă a articulaţiilor pe termen lung.

Compoziţie

Fiecare tabletă conţine: Extract de scoică cu buză verde din Noua Zeelandă ce conține acizi graşi esenţiali (Omega 3) şi glicozaminoglicani (condroitină, sulfat de cheratină) 400 mg Glucozamină 175 mg Metil Sulfonil Metan 100 mg Sulfat de Mangan 10 mg Acid Ascorbic (Vitamina C) 18 mg I

Indicaţii

NUTRADYL® Tablete ca parte a Regimului de Management Clinic Veterinar, poate juca un rol important în tratamentul articulaţiilor.

NUTRADYL® Tablete este un supliment nutriţional cu afinitate pentru condroitină ce furnizează nutrienţi esenţiali pentru susținerea pe termen lung a sănătăţii articulaţiilor, la câinii de toate vârstele. Se poate folosi ca susţinere în tratamentul cu medicamente AINS cum ar fi Rimadyl şi Trocoxil.

Mod de administrare şi doze

Până la 20 kg 1 ½ tablete

Peste 20 kg 2tablete

Precauţii Nu există.

Depozitare

Se păstrează într-un loc răcoros şi uscat ferit de lumina solară.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Prezentare Cutie cu 30 de tablete.

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu Nutradyl 30 tablete

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la Pfizer. PetMart este un pet shop care iti ofera suplimente articulatii caini premium marca Pfizer pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul Nutradyl 30 tablete este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Nutradyl 30 tablete la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti Nutradyl 30 tablete?

PetMart iti livreaza extrem de rapid suplimente articulatii caini de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti Nutradyl 30 tablete la pretul 69,57 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele Pfizer pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-PFI-420
Producător Pfizer
Comentarii clienţi
 • : nutradyl
  Nota
  L am folosit si il mai folosesc , este eficient.
Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

 9.9 ron

mai mare de 99 RON

GRATUIT

 • ORAR = Luni-Vineri:  9.30-20.00
 • Termenul de livrare: 1-3 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 de zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute prin intermediul soferilor nostri, rapid direct la ușa ta sau prin Curier Rapid.

Restul localităților:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

in functie de greutatea coletului*

mai mare de 99 RON

GRATUIT**


* Costul livrarii pentru produsele adaugate in cos va fi afisat inainte de plasarea comenzii.

**  COMENZILE DIN ALTE LOCALITATI DECAT BUCURESTI SUNT LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE VALOARE SI GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg)

In cazul in care comenzile nu se incadreaza in conditiile de livrare gratuita ca urmare a depasirii greutatii limita, se vor aplica taxele de curierat aferente. Aceste se vor afisa automat inainte de plasarea comenzii.

 • ORAR = Luni-Vineri:  9-17
 • Termenul de livrare: 2-4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid.

Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking