Noromectin PREMIX 1 Kg

Noromectin PREMIX 1 Kg

Noromectin PREMIX 1 Kg - Indicat in tratamentul nematodozelor gastrointestinale si pulmonare, in tratamentul infestatiilor cu paduchi si in tratamentul raiei, la suinele adulte si tineret. Preț 432,16 RON
432,16 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 433 puncte de loialitate. (433 puncte = 4,33 RON)

 • Livrare gratuită în toată țara
 • În 48h la tine acasă
 • Comandă oricând
 • Retur în 10 zile

Recomandă acest produs și prietenilor

Noromectin PREMIX 1 Kg - Indicat in tratamentul nematodozelor gastrointestinale si pulmonare, in tratamentul infestatiilor cu paduchi si in tratamentul raiei, la suinele adulte si tineret.

Compozitie - Fiecare gram conține:

 • Substanțe active: Ivermectină 6 mg/g;
 • Excipienți: butilhidroxianisol, propil galat, acid citric, propilen glicol, faină de porumb.

Indicații

Produsul este indicat în tratamentul nematodozelor gastrointestinale și pulmonare, în tratamentul infestațiilor cu păduchi și în tratamentul râiei, la suinele adulte și tineret.

Nematode gastrointestinale:

 • Ascaris suum (forme adulte și larve de stadiul IV)
 • Hyostrongylus rubidus (forme adulte și larve de stadiul IV)
 • Oesophagostomum spp (forme adulte și larve de stadiul IV)
 • Strongyloides ransomi (forme adulte).
 • Nematode pulmonare: Metastrongylus spp (forme adulte)
 • Păduchi: Haematopinus suis
 • Acarienii râiei: Sarcoptes scabiei varietatea suis.

Produsul administrat scroafelor gestante înainte de fătare combate eficient transmiterea prin lapte a Strongyloides ransomi la purcei.

Contraindicații

 • Nu se utilizează pentru alte specii de animale deoarece apar reacții adverse severe, de exemplu poate apare decesul la câini.
 • Nu se utilizează în caz de hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare dintre excipienți.

Reacții adverse Nu se cunosc.

Dacă observați reacții grave sau alte efecte care nu sunt menționate în acest prospect, vă rugăm informați medicul veterinar.

Specii țintă Suine.

Posologie pentru fiecare specie. Căi de administrare și mod de administrare.

Produsul se încorporează în furaj iar furajul ce conține premixul medicamentat se administrează timp de 7 zile consecutiv, la o doză recomandată de 100 μg de ivermectină (0.1 mg de ivermectină) per kg greutate corporală și pe zi.

 • Tineret suin: Doza recomandată este de 100 μg ivermectină (0,1 mg de ivermectină)/kg/zi pentru purceii până la 40 kg greutate corporală, care se obține prin adăugarea a 333 g de produs în fiecare tonă de furaj final. Produsul trebuie încorporat complet în furaj și administrat continuu, ca rație unică, timp de 7 zile consecutiv. La purceii cu o greutate mai mare de 40 kg, consumul mediu zilnic de furaj poate scădea sub 5% din greutatea corporală, în special în cazul în care aceștia sunt incluși într-un program de furajare restricționat sau în cazul în care porcii sunt furajați cu o rație mai mare în proteine. Prin urmare, pentru porcii cu greutatea corporală între 40 și 100 kg, se vor administra 400 g de produs pe tona de furaj.
 • Suine adulte: Doza recomandată pentru porcii adulți cu o greutate de peste 100 kg se obține, în cele mai multe cazuri, prin amestecarea a 1,67 kg de produs la 1 tonă de furaj. Furajul medicamentat rezultat trebuie să fie administrat la o rată de 1 kg per 100 kg greutate corporală, zilnic, timp de 7 zile consecutiv ca parte a rației individuale. Când furajul medicamentat este administrat ca parte a rației, se recomandă ca furajul medicamentat cu ivermectină să fie administrat primul. După ce acesta este consumat, orice alt rest al rației zilnice trebuie administrat la animale. Alternativ, când cantitatea de furaj uscat ingerată poate fi măsurată exact și toate animalele ce urmează să fie tratate au greutăți corporale similare, rata de includere va fi calculată utilizând formula de mai sus. Aceasta presupune că rația totală va fi medicamentată.

Program de tratament recomandat:

Tineret suin

Grupurile de tineret porcin vor fi tratate cu furaj medicamentat timp de 7 zile consecutiv, după transferul lor în spații curate. În cazul în care nu este posibil transferul tuturor animalelor în spații curate, se recomandă ca toți purceii aflați deja în adăposturi să fie tratați.

Suine de reproducție

Animalele de reproducție vor fi tratate inițial (primul tratament) cu furaj medicamentat timp de 7 zile consecutiv. La data inițierii oricărui program de combatere al paraziților, este important să fie tratate toate animalele de reproducție din efectiv. După tratamentul inițial, produsul se utilizează regulat, după cum urmează:

 • Scroafe: de preferat, se administrează cu 14-21 zile înainte de fătare, pentru reducerea infestațiilor la purcei.
 • Scrofițe: se administrează cu 14-21 zile înainte de montă. Se administrează cu 14-21 zile înainte de fătare.
 • Vieri: se administrează cel puțin de două ori pe an. Frecvența și necesitatea administrării depind de expunerea la paraziți.

Nota 1

Expunerea animalelor tratate la animalele infestate, spații contaminate, sol sau pășune poate conduce la reinfestare, fiind necesară repetarea administrării.

Nota 2

Deoarece efectul ivermectinei asupra acarienilor râiei nu este imediat, se va evita contactul direct între animalele tratate și cele netratate, timp de cel puțin o săptămână după încheierea tratamentului.

Nota 3

Deoarece ivermectina nu are niciun efect asupra ouălor de păduchi, este necesară repetarea tratamentului într-un interval de până la 3 săptămâni, perioadă necesară pentru ecloziunea ouălor de păduchi.

Recomandări privind administrarea corectă

 • Pentru a se asigura omogenizarea completă a produsului trebuie mai întâi să fie amestecat cu o cantitate adecvată de furaj, înainte de a se încorpora în amestecul final. Pentru a se asigura administrarea unei doze corecte, greutatea corporală a animalelor trebuie determinată cât mai precis posibil.
 • Când tratamentul se face colectiv la toate animalele, acestea trebuie grupate în funcție de greutatea lor corporală și dozate corespunzător pentru a se evita subdozarea sau supradozarea.

Timp de așteptare

Pe durata tratamentului produsele obținute de la animalele tratate nu sunt utilizate pentru consum uman.

Carne și organe:

 • porci cu greutatea mai mare de 100 kg: 12 zile.
 • porci cu greutatea mai mică de 100 kg: 3 zile.

Precauții speciale pentru depozitare

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. A nu se păstra la temperatură mai mare de 25°C. A nu se utiliza după data expirării marcată pe etichetă. Perioada de valabilitate după încorporare în furaj: 3 luni.

Atenționări speciale

Atenționări speciale pentru fiecare specie țintă

Utilizarea frecventă și repetată a antiparazitarelor din aceeași clasă, pe o perioadă îndelungată de timp, poate conduce la creșterea riscului de dezvoltare a rezistenței și în cele din urmă la ineficiența tratamentului.

Precauții speciale pentru utilizare la animale Nu există.

Precauții speciale care trebuie luate de persoana care administrează produsul medicinal veterinar la animale

 • În timpul utilizării produsului, a nu se fuma și a nu se consuma alimente. A se spăla mâinile după utilizare.
 • A se evita contactul cu ochii și pielea. În caz de contact accidental se va clăti imediat zona cu apă.

Utilizarea în perioada de gestație, lactație

Produsul poate fi utilizat în timpul lactației sau în orice stadiu al gestației.

Interacțiuni cu alte produse medicinale sau alte forme de interacțiune Nu se cunosc.

Supradozare (simptome, proceduri de urgență, antidoturi), după caz

Ivermectina are un nivel de siguranță mare pentru suine. Ivermectina este cunoscută a fi sigură pentru toate categoriile de vârstă la specia suine și nu are efecte adverse asupra fertilității la scroafe sau asupra performanței reproductive la vieri. Nu au fost observate semne clinice relevante de intoleranță la administrarea produsului pe cale orală la suine în doze de până la trei ori mai mari decât doza terapeutică normală.

Incompatibilități Nu sc cunosc.

Precauții speciale pentru eliminarea produsului neutilizat sau a deșeurilor, după caz

Extrem de periculos pentru pești și organismele acvatice! A nu se contamina apele de suprafață sau canalele cu produsul sau ambalajul utilizat. Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deșeu provenit din utilizarea unor astfel de produse trebuie eliminate în conformitate cu cerințele locale.

Alte informații

Proprietăți farmacodinamice

Ivermectina este un 22,23-dihidro derivat al avermectinei (care este un produs de fermentare produs de Streptomyces avermitilis) și conține 2 izomeri: B1a și B1b. Este un antiparazitar cu acțiune nematocidă, insecticidă și acaricidă demonstrată pentru o gamă largă de animale domestice.

Avermectinele interacționează cu clorurile din porțiile de glutamat ale canalelor ionice prin creșterea permeabilității membranei celulare la ionii de cloruri, care determină blocajul neuromuscular ireversibil al nematodelor, de unde rezultă paralizia și moartea paraziților. Compușii acestei clase pot interacționa de asemenea și cu alte porți-ligand ale clorurilor din canale, cum ar fi acele porți care depind de acidul gama-aminobutiric (GABA). care este un neurotransmițător.

Particularități farmacocinetice

Ivermectina este foarte solubilă în lipide și este bine absorbită în timpul administrării pe cale orală. După administrarea orală a produsului în furaj la doza recomandată de 100 μg ivermectină (0.1 mg ivermectină)/kg greutate corporală o dată pe zi, timp de 7 zile consecutiv, s-au obținut următoarele valori aproximative:

Cmax = 6.8 ng/ml; AUC = 170 ng.h/ml și Tmax = 6 ore.

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu Noromectin PREMIX 1 Kg

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la Norbrook. PetMart este un pet shop care iti ofera farmacie suine premium marca Norbrook pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul Noromectin PREMIX 1 Kg este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Noromectin PREMIX 1 Kg la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti Noromectin PREMIX 1 Kg?

PetMart iti livreaza extrem de rapid farmacie suine de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti Noromectin PREMIX 1 Kg la pretul 432,16 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele Norbrook pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-NOR-708
Producător Norbrook
Data Expirare 31 oct. 2017
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

Valoarea comenzii < 50 RON Valoarea comenzii >50 RON
10 ron GRATUIT


 

 • ORAR = Luni-Vineri:  15-20
 • Termenul de livrare: 1-2 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.
 • Puteti comanda și produse al căror total este mai mic de 50 RON contra unei taxe fixe de livrare în valoare de 10 RON.


 

 

Restul localităților:

Valoarea comenzii < 99 RON Valoarea comenzii >99 RON
în funcție de greutatea coletului GRATUIT**

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 99 RON.


 • ORAR = Luni-Vineri:  9-18
 • Termenul de livrare: 2-3 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.

** COMENZI LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg) Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid direct la ușa ta (sistem door-to-door).  

Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.


In momentul plecarii catre tine a produselor vei primi un e-mail cu statutul "Complet".

Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking