Milprazon Pisica 2 - 8 kg 2 tablete

Milprazon Pisica 2 - 8 kg 2 tablete

Milprazon 16/40mg cat 2 Tablete Preț 50,90 RON
50,90 RON
1.018,00 RON/kg

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 51 puncte de loialitate. (51 puncte = 0,51 RON)

 • Livrare gratuită în toată țara
 • În 48h la tine acasă
 • Comandă oricând
 • Retur în 10 zile

Recomandă acest produs și prietenilor

 Indicații:

 • Câini:

Tratamentul infestațiilor mixte determinate de cestode adulte și nematode din speciile următoare: Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus spp., Mesocestoides spp.,Ancyclostoma caninum, Toxocara canis, Toxocaris leonina, Trichuris vulpis,Crenosoma vulpis (reducerea nivelului infestației), Angiostrongylus vasorum (reducerea nivelului infestației cu paraziți în stadiul de adult imatur L5 și adult), Thelazia callipaeda. Produsul poate utilizat de asemenea și în prevenirea lariozei cardiace (Dirolaria immitis), dacă este indicat un tratament concomitent împotriva cestodelor.

 • Pisici:

Tratamentul infestațiilor mixte determinate de cestode imature și adulte și nematode din speciile: Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus multiocularis, Ancyclostoma tubaeforme, Toxocara cati. Prevenirea lariozei cardiac (Dirolaria immitis), dacă este indicat un tratament concomitent împotriva cestodelor.

Contraindicații:

 • Nu se administrează comprimate pentru câini de talie mică și căței cățeilor sub 2 săptămâni de viață și/sau sub 0,5 kg greutate corporală.
 • Nu se administrează comprimate pentru câini câinilor sub 5 kg greutate corporală.
 • Nu se administrează comprimate pentru pisici mici și pisoi pisicilor sub 6 săptămâni de viață și/sau sub 0,5 kg greutate corporală.
 • Nu se administrează comprimate pentru pisici pisicilor sub 2 kg.
 • Nu se utilizează în caz de hipersensibilitate la substanțele active sau la oricare dintre excipienți.

Atenționări speciale pentru fiecare specie în parte:

Rezistența paraziților la oricare clasa specică de antihelmintice poate apărea după utilizarea frecventă, repetată a unui antihelmintic din acea clasă. Se recomandă tratarea concomitentă a tuturor animalelor din adăpost. Pentru un control ecient al infestării, trebuie luate în considerare datele epidemiologice locale și riscul de expunere a pisicii. În cazul prezenței infestării cu D. caninum, pentru a preveni reinfestarea, trebuie luate în considerare tratamentul
concomitent împotriva gazdelor intermediare, puricii și păduchii.

Precauții speciale pentru utilizare:

Precauții speciale pentru utilizare la animale: Studiile efectuate cu milbemicin oxime precizează faptul că limita de siguranță în cazul unor câini din rasa Collie sau din alte rase asociate este mai mică decât la alte rase. La acești câini, doza recomandată trebuie să e administrată sub observație medicală strictă. La câinii care prezintă un număr mare de microlarii migratoare, tratamentul poate duce uneori la apariția unor reacții de hipersensibilitate, cum sunt paloarea mucoaselor, vărsături, tremor, respirație laborioasă sau hipersalivație.

Aceste reacții sunt asociate cu eliberarea proteinelor din microlariile moarte sau muribunde și nu reprezintă un efect toxic direct al produsului. Astfel, nu este recomandată utilizarea produsului la câinii cu microlaremie. În zonele cu risc de larioză cardiacă sau în cazul în care un câine a călătorit în zone geograce cu risc de larioză cardiacă, înaintea utilizării produsului se recomandă consult medical, pentru excluderea prezenței oricărei infestații existente cu Dirolaria immitis. În cazul diagnosticării infestării cu D. immitis, înaintea administrării produsului, se recomandă tratamentul împotriva paraziților adulți. Echinococoza reprezintă un risc pentru om. În caz de echinococoză, trebuie respectate ghidurile specice de tratament și urmărirea evoluției, precum și cele de siguranță a persoanelor.

Se recomandă consultarea unor specialiști din institute de parazitologie. Nu au fost efectuate studii asupra unor câini cu debilitate zică gravă sau cu funcția rinichiului sau a ficatului grav compromisă. Produsul nu este recomandat pentru aceste animale, decât numai în conformitate cu evaluarea raportului risc/beneciu efectuată de medicul veterinar responsabil. La câinii cu vârsta sub 4 săptămâni, infestarea cu tenie este neobișnuită. De aceea, tratamentul câinilor cu vârsta sub 4 săptămâni cu un produs cu o asociere de substanțe active poate să nu e necesar.

Precauții speciale care vor fi luate de persoana care administrează produsul medicinal veterinar la animale.

Spălați-vă pe mâini după utilizare. În caz de ingestie accidentală a comprimatelor, în special în cazul copiilor, cereți imediat sfatul medicului și prezentați medicului prospectul produsului sau eticheta.

Reacții adverse:

În cazuri foarte rare, după administrarea la câini a combinației milbemicin oxime și praziquantel au fost observate semne sistemice (letargie), semne neurologice (tremor muscular și ataxie/mișcări necoordonate) și/sau semne gastrointestinale (vomă, diaree, pierderea apetitului și hipersalivație). Utilizare în perioada de gestație, lactație: Produsul poate  utilizat la câini de reproducție, inclusiv femele gestante și în lactație. Interacțiuni cu alte produse medicinale sau alte forme de interacțiune: Nu au fost observate interacțiuni în cazul administrării unei doze recomandate de selamectină (lactonă macrociclică) în cursul tratamentului cu asocierea milbemicin oxime și praziquantel. În absența unor studii suplimentare, se recomandă precauție la utilizarea concomitentă a produsului împreună cu alte lactone macrociclice. De asemenea, nu au fost efectuate astfel de studii de animale de reproducție.

Cantități de administrat și calea de administrare: Administrare orală.

Pentru a se asigura o dozare corectă, se recomandă cântărirea animalelor.

 • Doza minimă recomandată la câine: 0,5 mg milbemicin oxime și 5 mg praziquantel per kg greutate corporală, o dată pe zi, în administrare orală.
 • Doza minimă recomandată la pisici: 2 mg milbemicin oxime și 5 mg praziquantel per kg greutate corporală, o dată pe zi, în administrare orală.


Dacă este necesară și aplicarea unui tratament împotriva cestodelor, produsul poate utilizat în tratamentul prolactic al lariozei cardiace. În acest caz, durata de prevenire a lariozei cardiace este de o lună. Pentru tratamentul preventiv al lariozei cardiace este de preferat utilizarea unui produs monovalent.

Pentru tratamentul infestării cu Angiostrongylus vasorum, milbemicin oxime poate  administrat de patru ori, la intervale săptămânale, la intervale de timp. Se recomandă, în cazurile în care este indicat și un tratament concomitent împotriva cestodelor să se administreze o singură data produsul, după care se va continua cu produsul monovalent care conține numai milbemicin oxime pentru perioada rămasă, de trei săptămâni de tratament.

În zone endemice, administrarea reculată a produsului la ecare 4 săptămâni va preveni angiostongiloza, prin reducerea numărului de adulți imaturi (L5) și infestările patente, atunci când este indicat un tratament concomitent împotriva cestodelor.

Pentru tratamentul infestării cu Thelazia callipaeda, milbemicin oxime trebuie administrat în 2 serii de tratament la interval de 7 zile. Atunci când este indicat un tratament concomitent împotriva cestodelor, produsul poate înlocui produsul monovalent care conține doar milbemicin oximă.

Mod de prezentare: Cutii cu 2, 4 sau 48 comprimate.

Mod de eliberare: Numai pentru uz veterinar - se eliberează numai pe bază de reţetă veterinară

Plan de dehelminitizare pentru o protecție eficientă:

 • Infestații mixte* (nematode și cestode adulte) Câini și pisici De cel puţin 4 ori pe an Câini și pisici în zone cu risc ridicat (copii, parcuri) Lunar Căței și pisoi (tratarea femelei gestante și care alăptează): Din a 2 a săptămână de viață (la căței) Din a 6 a săptămână de viață (la pisoi) până în a 2 a săptămână post-înțărcare Din a 2 a săptămână post-înțărcare până în a 6 a lună de viață. La fiecare 2 săptămâni Lunar
 • Echinococcus spp. Zonde endemice E. granulosus – câini și pisici Din 6 în 6 săptămâni Din 4 în 4 săptămâni Detecția ouălor – câini și pisici 2 zile consecutive (+ șamponare)
 • Dirofilaria Prevenție (infestările cu adulți trebuie excluse) – câini și pisici Lunar în timpul sezonului de transmitere
 • Angiostrongylus vasorum Câini De 4 ori, la intervale săptămânale
 • Thelazia callipaedia Câini 2 tratamente la interval de 7 zile

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu Milprazon Pisica 2 - 8 kg 2 tablete

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la KRKA. PetMart este un pet shop care iti ofera antiparazitare externe-pisici premium marca KRKA pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul Milprazon Pisica 2 - 8 kg 2 tablete este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Milprazon Pisica 2 - 8 kg 2 tablete la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti Milprazon Pisica 2 - 8 kg 2 tablete?

PetMart iti livreaza extrem de rapid antiparazitare externe-pisici de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti Milprazon Pisica 2 - 8 kg 2 tablete la pretul 50,90 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele KRKA pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs AL-KRK-05
Producător KRKA
Vârsta adult
Talie mica
Greutatea 50 g
Prezentare Tablete
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

Valoarea comenzii < 50 RON Valoarea comenzii >50 RON
10 ron GRATUIT


 

 • ORAR = Luni-Vineri:  15-20
 • Termenul de livrare: 1-2 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.
 • Puteti comanda și produse al căror total este mai mic de 50 RON contra unei taxe fixe de livrare în valoare de 10 RON.


 

 

Restul localităților:

Valoarea comenzii < 99 RON Valoarea comenzii >99 RON
în funcție de greutatea coletului GRATUIT**

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 99 RON.


 • ORAR = Luni-Vineri:  9-18
 • Termenul de livrare: 2-3 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.

** COMENZI LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg) Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid direct la ușa ta (sistem door-to-door).  

Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.


In momentul plecarii catre tine a produselor vei primi un e-mail cu statutul "Complet".

Yoochoose Tracking