LAMPA DUAL TOP

LAMPA DUAL TOP
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

* Câmpuri obligatorii

637,47 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 638 puncte de loialitate. (638 puncte = 6,38 RON)

Reprezinta o combinatie de capac cu lumina fluorescenta si halogena conceput pentru folosirea cu Terariul Hagen Exo Terra Glass Terrarium.
Recomandă acest produs și prietenilor

 

Este construit din aluminiu durabil si in el pot fi introduse becurile Hagen Exo Terra Repti Glo si spoturile Exo Terra Sun Glo Halogen 35 W. Cele doua cabluri si intrerupatoare permit controlul separat a celor doua surse de lumina. Lumina cu halogen creste temperatura aer din mediul inconjurator si poate fi controlata cu ajutorul termostatului Exo Terra.

* Furnizeaza nivelele optime de UV, Visual Light si caldura in cadrul unui singur capac.
* Are o margine pe care pot fi puse accesorii (termometre, higrometre) si include si un reflector pe interior.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu LAMPA DUAL TOP

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hagen. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria diverse marca Hagen pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul LAMPA DUAL TOP este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru reptile!

Iubitorii de animale pot comanda produsul LAMPA DUAL TOP la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești LAMPA DUAL TOP?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria diverse de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru reptile.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți LAMPA DUAL TOP la prețul 637,47 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hagen pentru reptile de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-HAG-CFG-18
Producător Hagen
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).