Immu-Norm 45 tablete

Immu-Norm 45 tablete

Immu-Norm 45 tablete Supliment nutritional cu rol imunostimulant la caini si pisici pe baza de Nucleotide, Beta-glucani, Vitamina C si E. Preț 42,53 RON
42,53 RON

Disponibilitate: Sună pentru verificare

IMMU NORM are proprietati stimulatoare pentru sistemul imunitar.

Nucleotidele sunt componente structurale ale ADN-ului si ARN-ului. Celulele cu nivel inalt de replicare, precum sunt celulele sistemului imunitar, au necesitati crescute de nucleotide pentru a statisface nevoia replicarii materialului genetic.

Aceste nucleotide pot fi sintetizate din nou din aminoacizi si carbohidrati cu un consum metabolic crescut sau reutilizate de la nivelul caii catabolice a acizilor nucleici sau a alimentelor.

Continutul in antioxidanti naturali ca vitamina E si vitamina C, actioneaza sinergic cu un binecunoscut efect asupra imunitatii. Scopul produsului IMMU NORM, este sa asigure o sursa usor asimilabila de nucleotide in perioadele cand exista o cerere crescuta ca de exemplu in timpul perioadei de intarcare, programului de pre-vaccinare sau in orice situatie care necesita cresterea apararii (boli, convalescenta, varsta inaintata, deficiente ale sistemului imunitar).

Este o modalitate efectiva si eficienta de crestere a apararii fara un consum metabolic suplimentar pentru animal. In plus, in multe situatii cum este intarcarea, capacitatea de resinteza a nucleotidelor este limitata la animalele imature.

Compozitie:

Drojdie hidrolizata 200 mg continand 9 mg nucleotide libere,perete celular al tulpinilor de Sacharomyces cerviceae 85 g continand 25 mg de B-glucani, Vitamina E 5 mg si Vitamina C 10 g.

Compozitie analitica:

Proteine brute 24,469 %, Fibre alimentare totale 8,79 %, Cenusa bruta 8,16 %, Umiditate 5,79 %, Grasimi brute 4,96 %, Zaharuri totale (in glucoza) 0,74 %, Fosfor 0,2 %, Sodiu 0,1 %. Valoare energetica 1562 MJ/kg energie metabolizabila.

Indicatii:

IMMU NORM este recomandat la caini si pisici in urmatoarele situatii:

Pe durata intarcarii si in timpul fazei de crestere. Inaintea vaccinarii. Pentru cresterea capacitatii de aparare a organismului fata de boli, in convalescenta, varsta inaintata, stari de imuno-deficienta.

Mod de administrare si dozaj:

Se administreaza o data pe zi, ca atare sau impreuna cu hrana, timp de 6 – 8 saptamani.

Caini:

Caini de talie mica (maxim 10 Kg greutate corporala): 1 tableta/zi. Caini de talie medie (intre 15 si 30 Kg greutate corporala): 2 tablete/zi.

Caini de talie mare (peste 30 Kg greutate corporala): 2-3 tablete/zi.

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu Immu-Norm 45 tablete

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la Abad. PetMart este un pet shop care iti ofera imunostimulatoare premium marca Abad pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul Immu-Norm 45 tablete este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Immu-Norm 45 tablete la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti Immu-Norm 45 tablete?

PetMart iti livreaza extrem de rapid imunostimulatoare de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti Immu-Norm 45 tablete la pretul 42,53 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele Abad pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs AB-ABA-149
Producător Abad
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

 9.9 ron

mai mare de 99 RON

GRATUIT

 • ORAR = Luni-Vineri:  9.30-20.00
 • Termenul de livrare: 1-3 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 de zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute prin intermediul soferilor nostri, rapid direct la ușa ta sau prin Curier Rapid.

Restul localităților:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

in functie de greutatea coletului*

mai mare de 99 RON

GRATUIT**


* Costul livrarii pentru produsele adaugate in cos va fi afisat inainte de plasarea comenzii.

**  COMENZILE DIN ALTE LOCALITATI DECAT BUCURESTI SUNT LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE VALOARE SI GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg)

In cazul in care comenzile nu se incadreaza in conditiile de livrare gratuita ca urmare a depasirii greutatii limita, se vor aplica taxele de curierat aferente. Aceste se vor afisa automat inainte de plasarea comenzii.

 • ORAR = Luni-Vineri:  9-17
 • Termenul de livrare: 2-4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid.

Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking