Hill's SP Canine Mature Medium Lamb and Rice

Hill's SP Canine Mature Medium Lamb and Rice
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

* Câmpuri obligatorii

Pret normal: 107,69 RON

Special Price 91,54 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 92 puncte de loialitate. (92 puncte = 0,92 RON)

Hrana pentru câini HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult Medium cu miel şi orez este formulată pentru a sprijini imunitatea, digestia sănătoasă şi masa musculară la câinii adulţi. Beneficii importante

Omega 6 şi Vitamina E pentru piele şi blană.
Ingrediente şi fibre uşor de digerat pentru o digestie sănătoasă.
Proteine de înaltă calitate pentru masa musculară.
Recomandă acest produs și prietenilor

Hrana pentru câini HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult Medium cu miel şi orez este formulată pentru a sprijini imunitatea, digestia sănătoasă şi masa musculară la câinii adulţi.

Beneficii importante

  • Omega 6 şi Vitamina E pentru piele şi blană.
  • Ingrediente şi fibre uşor de digerat pentru o digestie sănătoasă.
  • Proteine de înaltă calitate pentru masa musculară.

Recomandat pentru:

Câini adulţi 7+ ani.

 

Nu este recomandat pentru:

Căţei, căţele gestante, lactante sau câini adulţi. În timpul perioadei de gestaţie sau lactație, căţelele trebuie să consume hrana HILL'S SCIENCE PLAN Puppy.

 

Informații suplimentare:

Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Pentru că fiecare moment pe care îl petreceți împreună este special, ne străduim să vă oferim cât mai multe. Cu ingrediente sănătoase şi substanţe nutritive potrivite, HILL'S SCIENCE PLAN este pregătit pentru a-i oferi câinelui tău nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii.

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.

GHID DE HRĂNIRE

SFATURI UTILE

  • Ajustaţi cantitatea de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Utilizaţi pentru prima dată acest tip de hrană? Amestecaţi cantităţi în creştere din hrana nouă cu cantităţi în scădere din hrana veche timp de 7 zile.
  • Asiguraţi-vă că apa proaspătă este întotdeauna disponibilă!
  • Nevoile nutriționale ale animalelor de companie se pot schimba odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi copiilor.

Ghid de hrănire

Greutate corporală (kg)

Grame hrană uscată

2.5

55

5

90

7.5

120

10

150

20

255

30

345

40

425

50

505

60 +

9 per kg

GHID DE HRĂNIRE MIXT

Greutate corporală (kg)

Conserve 370g

Grame hrană uscată

2.5

1/2

5

5

1/2

40

7.5

1

20

10

1

50

20

1

150

30

2

140

40

2

225

50

2

300

60 +

2

6 per kg

 

INGREDIENTE

COMPOZIŢIE: porumb, grâu, făină din carne de miel, fãinã de soia, grãsimi de origine animală, brizură de orez, seminţe de in, hidrolizat, pulpã de sfeclã deshidratatã, ulei vegetal, substanţe minerale, cartilaj de porc (sursă de condroitin sulfat), hidrolizat de crustacee (sursă de glucozamină).

MEDIA CONȚINUTULUI CALORIC ȘI NUTRIȚIONAL

3663 kcal/kg (366 kcal/100g)

Nutrient

Substanță uscată
%

Proteine

18.7

Grăsimi

14.9

Fibre

2.6

Carbohidrați (extract liber de nitrogen)

58.7

Calciu

0.82

Sodiu

0.17

Potasiu

0.82

Magneziu

0.135

Taurină

0.10

Vitamina C

110 ppm

Vitamina E

664 IU/kg

Acizi grași omega-3

1.26

Acizi grași omega-6

3.38

Cenușă

5.2

Beta caroten

2.73 ppm

Vitamina A

10791 IU/kg

Vitamina D

847 IU/kg

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Hill's SP Canine Mature Medium Lamb and Rice

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hill's. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana uscata caini marca Hill's pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Hill's SP Canine Mature Medium Lamb and Rice este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Hill's SP Canine Mature Medium Lamb and Rice la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Hill's SP Canine Mature Medium Lamb and Rice?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana uscata caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Hill's SP Canine Mature Medium Lamb and Rice la prețul 91,54 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hill's pentru caini de la Pet Mart!

INGREDIENTE

COMPOZIŢIE: porumb, grâu, făină din carne de miel, fãinã de soia, grãsimi de origine animală, brizură de orez, seminţe de in, hidrolizat, pulpã de sfeclã deshidratatã, ulei vegetal, substanţe minerale, cartilaj de porc (sursă de condroitin sulfat), hidrolizat de crustacee (sursă de glucozamină).

Cod intern produs MM-HIL-1053CFG
Cod Bare 052742025278CFG
Producător Hill's
Vârsta Senior
Talie Medie
Ingredient principal Miel
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.