Hill's SP Adult Medium Breed hrana pentru caini cu miel si orez

Hill's SP Adult Medium Breed hrana pentru caini cu miel si orez
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

* Câmpuri obligatorii

96,12 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 97 puncte de loialitate. (97 puncte = 0,97 RON)

Hrana pentru câini HILL'S SCIENCE PLAN Adult cu miel şi orez este special formulată pentru a le oferi câinilor adulți necesarul de energie. Conține ingrediente de înaltă calitate, uşor de digerat.

Omega-6 şi vitamina E pentru piele şi blană
Miel şi orez de înaltă calitate pentru o digestie ușoară şi sănătoasă
Proteine de înaltă calitate pentru masa musculară
Recomandă acest produs și prietenilor

Hrana pentru câini HILL'S SCIENCE PLAN Adult cu miel şi orez este special formulată pentru a le oferi câinilor adulți necesarul de energie. Conține ingrediente de înaltă calitate, uşor de digerat.

  • Omega-6 şi vitamina E pentru piele şi blană
  • Miel şi orez de înaltă calitate pentru o digestie ușoară şi sănătoasă
  • Proteine de înaltă calitate pentru masa musculară

Recomandat pentru:

Câini adulţi 1 - 6 ani.

 

Nu este recomandat pentru:

Căţei, căţele gestante, lactante sau câini maturi. În timpul perioadei de gestaţie sau lactație, căţelele trebuie să consume hrana HILL'S SCIENCE PLAN Puppy.

 

Informații suplimentare:

Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Pentru că fiecare moment pe care îl petreceți împreună este special, ne străduim să vă oferim cât mai multe. Cu ingrediente sănătoase şi substanţe nutritive potrivite, HILL'S SCIENCE PLAN este pregătit pentru a-i oferi câinelui tău nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii.

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.

GHID DE HRĂNIRE

SFATURI UTILE

  • Ajustaţi cantitatea de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Utilizaţi pentru prima dată acest tip de hrană? Amestecaţi cantităţi în creştere din hrana nouă cu cantităţi în scădere din hrana veche timp de 7 zile.
  • Asiguraţi-vă că apa proaspătă este întotdeauna disponibilă!
  • Nevoile nutriționale ale animalelor de companie se pot schimba odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi copiilor.

Ghid de hrănire

Greutate corporală (kg)

Grame hrană uscată

2.5

60

5

100

7.5

135

10

170

20

285

30

385

40

480

50

570

60 +

11 per kg

GHID DE HRĂNIRE MIXT

Greutate corporală (kg)

Conserve 370g

Grame hrană uscată

2.5

1/2

10

5

1/2

50

7.5

1

35

10

1

70

20

1

185

30

2

190

40

2

280

50

2

370

60 +

2

8 per kg

 

INGREDIENTE

COMPOZIŢIE: porumb, grâu, făină din carne de miel, fãinã de soia, grãsimi de origine animală, fãinã de gluten de porumb, brizură de orez, hidrolizat, ulei vegetal, seminţe de in, substanţe minerale.

MEDIA CONȚINUTULUI CALORIC ȘI NUTRIȚIONAL

3718 kcal/kg (372 kcal/100g)

Nutrient

Substanță uscată
%

Proteine

23.2

Grăsimi

15.5

Fibre

1.8

Carbohidrați (extract liber de nitrogen)

54.3

Calciu

0.83

Sodiu

0.26

Potasiu

0.71

Magneziu

0.123

Vitamina C

85 ppm

Vitamina E

729 IU/kg

Acizi grași omega-3

0.54

Acizi grași omega-6

3.49

Cenușă

5.2

Beta caroten

3.28 ppm

Vitamina A

6591 IU/kg

Vitamina D

502 IU/kg

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Hill's SP Adult Medium Breed hrana pentru caini cu miel si orez

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hill's. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana uscata caini marca Hill's pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Hill's SP Adult Medium Breed hrana pentru caini cu miel si orez este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Hill's SP Adult Medium Breed hrana pentru caini cu miel si orez la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Hill's SP Adult Medium Breed hrana pentru caini cu miel si orez?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana uscata caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Hill's SP Adult Medium Breed hrana pentru caini cu miel si orez la prețul 96,12 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hill's pentru caini de la Pet Mart!

INGREDIENTE

COMPOZIŢIE: porumb, grâu, făină din carne de miel, fãinã de soia, grãsimi de origine animală, fãinã de gluten de porumb, brizură de orez, hidrolizat, ulei vegetal, seminţe de in, substanţe minerale.

Cod intern produs MM-HIL-194CFG
Cod Bare 052742025223CFG
Producător Hill's
Vârsta noua Adult
Talie noua Medie
Ingredient principal Miel
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.