Hill's PD Feline K/D Chicken and Vegetable Stew, 82 g

Hill's PD Feline K/D Chicken and Vegetable Stew, 82 g
-15%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 9,54 RON

Special Price 8,11 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Hill’s PD K/D Stew  hrană pentru pisici cu pui și legume, 82g - este o dietă completă, susține funcțiile renale în cazurile de insuficiență renală cronică sau temporară. Această dietă conține o cantitate redusă de fosfor și o cantitate redusă de proteine, dar de calitate superioară.
Recomandă acest produs și prietenilor

Dietele veterinare trebuie folosite doar la recomandarea medicului veterinar.

Pe perioada administrării dietei veterinare, medicul veterinar trebuie consultat la fiecare 6 luni.

Dacă starea de sanatate a animalului dumneavoastră se înrautățește, consultați imediat medicul veterinar.

În momentul în care ați plasat dietele veterinare în coșul de cumpărături, confirmați ca ati înțeles recomandarile de mai sus.

Hill’s PD K/D Stew  hrană pentru pisici cu pui și legume, 82g - este o dietă completă, susține funcțiile renale în cazurile de insuficiență renală cronică sau temporară. Această dietă conține o cantitate redusă de fosfor și o cantitate redusă de proteine, dar de calitate superioară.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Hill's PD Feline K/D Chicken and Vegetable Stew, 82 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hill's. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria diete veterinare pisici marca Hill's pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Hill's PD Feline K/D Chicken and Vegetable Stew, 82 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Hill's PD Feline K/D Chicken and Vegetable Stew, 82 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Hill's PD Feline K/D Chicken and Vegetable Stew, 82 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria diete veterinare pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Hill's PD Feline K/D Chicken and Vegetable Stew, 82 g la prețul 8,11 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hill's pentru pisici de la Pet Mart!

  • COMPOZIȚIE: Carne și derivate din carne, derivate de origine vegetală, cereale, uleiuri și grăsimi, extracte de proteine vegetale, legume, minerale. Surse de proteine: pui, ficat de porc, proteină din mazăre, proteină izolată de soia.
  • CONSITUENȚI ANALITICI: Proteine 5.7%, Grăsimi 4.5%, Fibre brute 0.25%, Acizi grași esențiali 0.9%, Cenușă 1.0%, Umiditate 81.2%, Calciu 0.16%, Fosfor 0.09%, Sodiu 0.05%, Potasiu 0.21%, Magneziu 0.01%; per kg: Vitamina A 19,205IU, Vitamina D3 324IU.
  • ADITIVI PER KG: Aditivi nutriționali: 3b103 (fier) 20.1mg, 3b202 (iod) 0.7mg, E4 (cupru) 3.0mg, 3b503 (mangan) 2.2mg, 3b603 (zinc) 25.6mg.
  • Aditivi tehnologici: alginat de potasiu 4.8g.
  • INSTRUCȚIUNI DE HRĂNIRE: Hrăniți animalul de companie exclusiv cu această hrană. Este recomandat să solicitați opinia unui medic veterinar înainte de a folosi acest produs sau înainte de a prelungi perioada de folosire. Perioada recomandată de utilizare: inițial până la 6 luni (2 până la 4 săptămâni în cazurile de insuficiență renală temporară). Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență.
Cod intern produs MM-HIL-1042
Cod Bare 052742021584
Producător Hill's
Aroma Legume, Pui
Vârsta Adult, Senior
Greutatea 82 g
Rasa Toate
Îngrijire Specială Sensibilitate Urinară
Afecțiuni Renale (Urinare)
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).