HAILEA ACVARIU A50 60L Negru

HAILEA ACVARIU A50 60L Negru
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acvariu complet utilat pentru pesti de apa dulce

Include capac cu sistem iluminare (24w) şi filtrare (400 l/h)

Dimensiuni 47x33x43,5cm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu HAILEA ACVARIU A50 60L Negru

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hailea. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Hailea pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul HAILEA ACVARIU A50 60L Negru este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul HAILEA ACVARIU A50 60L Negru la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești HAILEA ACVARIU A50 60L Negru?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți HAILEA ACVARIU A50 60L Negru la prețul 467,84 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hailea de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-HAI-106
Cod Bare 6920255890673
Producător Hailea
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.