Florentero 30 comprimate

Florentero 30 comprimate
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
57,95 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 58 puncte de loialitate. (58 puncte = 0,58 RON)

FLORENTERO – Supliment nutritiv pentru câini şi pisici, reface flora bacteriena intestinala

 

   Compoziţie: Vitamina PP, Enterococcus faecium inactivat, Lactobacillus acidophilus inactivat, Bacillus clausii inactivat, Lactobacillus sporogenes inactivat, Vitamina B1, Vitamina B6, Vitamina B2, Fructooligozaharide, Bacterii lactice, Maltodextrină, Celuloză microcristalină, Mannanoligozaharide, Lactoză, Amidon din cereale, Grăsimi hidrogenate, Lecitină din soia, Stearat de magneziu.

 

  Indicaţii: FLORENTERO este un produs dietetic pentru câini şi pisici indicat în reconstrucţia unei flore bacteriene intestinale normale şi eficiente, dereglată în urma diareei, tulburărilor de motilitate, dietelor şi stresului climatic, muncii susţinute sau pregătirii pentru concursuri, schimbării anotimpului, tratamentului medicamentos, toxi-infecţiilor alimentare şi a slăbirii generale a organismului datorită bolilor infecţioase sau parazitare ale tractului digestiv.

 

  Mod de administrare: Se va împărţi doza zilnică de mai jos, în două administrări, una dimineaţa şi una seara:

  Pisici: 1 tabletă pe zi;

  Câini:   0–7kg -1 tabletă pe zi;

               7–14kg - 2 tablete pe zi;

  14–21kg - 3 tablete pe zi;

  21–35kg - 4 tablete pe zi;

  peste  35kg 5-6 tablete pe zi.

  Administrarea trebuie să dureze între 7 şi 10 zile, dar poate fi extinsă la sfatul medicului veterinar. Produs pentru uz veterinar. 

 

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Florentero 30 comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Candioli. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suport sistem digestiv marca Candioli pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Florentero 30 comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Florentero 30 comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Florentero 30 comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suport sistem digestiv de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Florentero 30 comprimate la prețul 57,95 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Candioli pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs VT-CAN-334
Producător Candioli
Prezentare Comprimate
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi iître 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.