Farnam Sampon Cai Vetrolin Body Wash 946ml

Farnam Sampon Cai Vetrolin Body Wash 946ml

Farnam Sampon Cai Vetrolin Body Wash 946ml Preț 130,35 RON
130,35 RON
130,35 RON/kg

Disponibilitate: Sună pentru verificare

Samponul Ventrolin Body Wash are o formula de curatare unica si un aplicator pe masura.

Curata, fara sa necesite spalarea. Imbunatatit cu roteina, repara capetele despicate, oferindu-i calului tau luciu.

Este un spray innovator, usor de aplicat care curata fara frecare. Nu aveti nevoie de galeata sau burete, aplicatorul elibeareaza o cantitate masurata de produs, astfel vor fi eliminate pierderile.

Formula speciala cu agenti tensioactivi produce o spuma bogata care curata cu usurinta murdaria, matreata si resturile de piele.

Balsamul bogat in proteine, repara varfurile despicate si ofera calului un luciu stralucitor, in timp ce PABA (protectie solara) protejeaza parul si pielea de poluantii de mediu.

Pulverizatorul se poate regla prin rotirea clapetei pentru pozitia wash(spalare) sau rinse(clatire), dupa utilizare parul ramane stalucitor, matasos si cu un parfum tipic Vetrolin.

Poate fi utilizat si pentru cai , ponei, caini.

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu Farnam Sampon Cai Vetrolin Body Wash 946ml

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la Farnam. PetMart este un pet shop care iti ofera ingrijire cai premium marca Farnam pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul Farnam Sampon Cai Vetrolin Body Wash 946ml este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Farnam Sampon Cai Vetrolin Body Wash 946ml la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti Farnam Sampon Cai Vetrolin Body Wash 946ml?

PetMart iti livreaza extrem de rapid ingrijire cai de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti Farnam Sampon Cai Vetrolin Body Wash 946ml la pretul 130,35 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele Farnam pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-FAR-32
Producător Farnam
Greutatea 1 kg
Volum 946 ml
Prezentare Flacon
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

 9.9 ron

mai mare de 99 RON

GRATUIT

 • ORAR = Luni-Vineri:  9.30-20.00
 • Termenul de livrare: 1-3 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 de zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute prin intermediul soferilor nostri, rapid direct la ușa ta sau prin Curier Rapid.

Restul localităților:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

in functie de greutatea coletului*

mai mare de 99 RON

GRATUIT**


* Costul livrarii pentru produsele adaugate in cos va fi afisat inainte de plasarea comenzii.

**  COMENZILE DIN ALTE LOCALITATI DECAT BUCURESTI SUNT LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE VALOARE SI GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg)

In cazul in care comenzile nu se incadreaza in conditiile de livrare gratuita ca urmare a depasirii greutatii limita, se vor aplica taxele de curierat aferente. Aceste se vor afisa automat inainte de plasarea comenzii.

 • ORAR = Luni-Vineri:  9-17
 • Termenul de livrare: 2-4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid.

Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking