Eukanuba Puppy All Breeds Lamb & Rice 15 Kg

Eukanuba Puppy All Breeds Lamb & Rice 15 Kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Eukanuba Puppy si Junior Lamb & Rice este un aliment complet si echilibrat, dedicat hranirii catelior (1 - 12luni) din toate rasele, care prefera carnea de miel sau pentru cateii sensibili.

Cateii de diferite rase au cerinte nutritionale si rata de crestere specifice. De aceea, este absolut necesar ca ratia lor sa fie atent calculata si adaptata cerintelor rasei si taliei. In special puii apartinand raselor talie Mare, care la maturitate vor avea mai mult de 25 kg, risca sa aiba probleme la nivelul articulatiilor. pentru a evita acest lucru este necesara o hranire care sa constituie un suport optim dezvoltarii unor articulatii puternice.

Avantajele hranirii cu Eukanuba Puppy& Junior Lamb & Rice:

ImmunoHealth - sustine sistemul imunitar si promoveaza regenerarea constanta si naturala a celulelor sanatoase; contine antioxidanti importanti (vitamina E)CoatCare - ajuta in procesul de natural de regenerare al celulelor, asigurand o piele sanatoasa si o blana deasa si lucioasa; contine aminoacizii Omega 3 si Omega 6 intr-un echilibru optimDigestiCare - mentine tractul digestiv sanatos si contribuie la absorbtia eficienta a nutrientilor; contine o cantitate moderata de fibre fermentescibile (pulpa de sfecla)

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Eukanuba Puppy All Breeds Lamb & Rice 15 Kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Eukanuba. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana uscata caini marca Eukanuba pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Eukanuba Puppy All Breeds Lamb & Rice 15 Kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Eukanuba Puppy All Breeds Lamb & Rice 15 Kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Eukanuba Puppy All Breeds Lamb & Rice 15 Kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana uscata caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Eukanuba Puppy All Breeds Lamb & Rice 15 Kg la prețul 309,30 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Eukanuba pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs GB-EUK-4
Cod Bare 1901423191100
Producător Eukanuba
Talie Mare, Medie, Mică
Vârsta Puppy și junior
Greutatea 15 kg
Tip Hrană Uscata
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii


București:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

 9.9 ron

mai mare de 99 RON

GRATUIT

 • ORAR = Luni-Vineri:  9.30-20.00
 • Termenul de livrare: 1-3 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 de zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute prin intermediul soferilor nostri, rapid direct la ușa ta sau prin Curier Rapid.

Restul localităților:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

in functie de greutatea coletului*

mai mare de 99 RON

GRATUIT**


* Costul livrarii pentru produsele adaugate in cos va fi afisat inainte de plasarea comenzii.

**  COMENZILE DIN ALTE LOCALITATI DECAT BUCURESTI SUNT LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE VALOARE SI GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg)

In cazul in care comenzile nu se incadreaza in conditiile de livrare gratuita ca urmare a depasirii greutatii limita, se vor aplica taxele de curierat aferente. Aceste se vor afisa automat inainte de plasarea comenzii.

 • ORAR = Luni-Vineri:  9-17
 • Termenul de livrare: 2-4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid.

Yoochoose Tracking