Eukanuba Puppy All Breeds Lamb & Rice 15 Kg

Eukanuba Puppy All Breeds Lamb & Rice 15 Kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Eukanuba Puppy si Junior Lamb & Rice este un aliment complet si echilibrat, dedicat hranirii catelior (1 - 12luni) din toate rasele, care prefera carnea de miel sau pentru cateii sensibili.

Cateii de diferite rase au cerinte nutritionale si rata de crestere specifice. De aceea, este absolut necesar ca ratia lor sa fie atent calculata si adaptata cerintelor rasei si taliei. In special puii apartinand raselor talie Mare, care la maturitate vor avea mai mult de 25 kg, risca sa aiba probleme la nivelul articulatiilor. pentru a evita acest lucru este necesara o hranire care sa constituie un suport optim dezvoltarii unor articulatii puternice.

Avantajele hranirii cu Eukanuba Puppy& Junior Lamb & Rice:

ImmunoHealth - sustine sistemul imunitar si promoveaza regenerarea constanta si naturala a celulelor sanatoase; contine antioxidanti importanti (vitamina E)CoatCare - ajuta in procesul de natural de regenerare al celulelor, asigurand o piele sanatoasa si o blana deasa si lucioasa; contine aminoacizii Omega 3 si Omega 6 intr-un echilibru optimDigestiCare - mentine tractul digestiv sanatos si contribuie la absorbtia eficienta a nutrientilor; contine o cantitate moderata de fibre fermentescibile (pulpa de sfecla)

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Eukanuba Puppy All Breeds Lamb & Rice 15 Kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Eukanuba. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Eukanuba pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Eukanuba Puppy All Breeds Lamb & Rice 15 Kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Eukanuba Puppy All Breeds Lamb & Rice 15 Kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Eukanuba Puppy All Breeds Lamb & Rice 15 Kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Eukanuba Puppy All Breeds Lamb & Rice 15 Kg la prețul 309,30 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Eukanuba de la Pet Mart!

Cod intern produs GB-EUK-4
Cod Bare 1901423191100
Producător Eukanuba
Vârsta noua Puppy și junior
Talie noua Mică, Medie, Mare
Greutatea 15 kg
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.