Eukanuba Puppy & Junior Medium cu Pui 15 Kg

Eukanuba Puppy & Junior Medium cu Pui 15 Kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Eukanuba Junior Medium Breed este un produs complet si echilibrat, special creat pentru cainii juniori, intre 1 si 12 luni, de talie medie (care la maturitate vor avea greutate intre 11 si 25 kg). Eukanuba Junior Mediu raspunde necesitatilor specifice cainilor juniori d etalie medie

Avantajele nutritionale ale Eukanuba Puppy Junior Medium Breed:

  • DigestiCare -contribuie la santatea tractului digestiv si la absortia eficienta a nutrientilorcontine antioxidanti ce ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar si promoveaza regenerarea celulelor
  • contine Omega3 si Omega6 intr-un echilibru optim pentru ca pielea si blana cainelui sa fie sanatoase
  • GlucoseBalance -pentru mentinerea unui nevel optim de glucoza in sange,dupa fiecare masaare in compozitie pulpa de sfecla care, prin fibrele fermentescibile, mentine un sistem digestiv sanatos si contribuie la absorbtia eficienta a nutrientilor.

Ingrediente:

Pui (min. 20%), porumb, faina, carne de peste, orz, sorg, grasime animala, pulpa uscata de sfecla, ou uscat, carne de pasare, drojdie uscata de bere, seminte de in, extract de galbenele.

Valori nutritionale:

Proteine 29%
Uleiuri si grasimi 18%
Fibre 2.5%
Cenusa 7.5%
Umiditate 8.5%
Calciu 1.20%
Fosfor 1%

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Eukanuba Puppy & Junior Medium cu Pui 15 Kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Eukanuba. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Eukanuba pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Eukanuba Puppy & Junior Medium cu Pui 15 Kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Eukanuba Puppy & Junior Medium cu Pui 15 Kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Eukanuba Puppy & Junior Medium cu Pui 15 Kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Eukanuba Puppy & Junior Medium cu Pui 15 Kg la prețul 252,46 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Eukanuba de la Pet Mart!

Cod intern produs GB-EUK-6
Cod Bare 0019014206919
Producător Eukanuba
Vârsta noua Puppy și junior
Talie noua Medie
Greutatea 15 kg
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.