Eukanuba German Shepherd 12 Kg

Eukanuba German Shepherd 12 Kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Caini din rasa Ciobanesc German cu varsta mai mare de 1 an. Eukanuba Ciobanesc German este o hrana potrivita si pentru caini din rasele Malinois si Ciobanesc Belgian deoarece aceste rase au cerinte nutritionale asemanatoare.

Aceasta hrana contine un amestec special de fibre vegetale, inclusiv FOS (fructooligozaharide), ce asigura sanatatea tractului intestinal.
De asemenea Eukanuba Ciobanesc German asigura, in mod natural, nivele crescute de glucozamina si condroitina pentru protejarea articulatiilor si l-carnitina ce ajuta la mentinerea unei greutati ideale

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Eukanuba German Shepherd 12 Kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Eukanuba. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana uscata caini marca Eukanuba pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Eukanuba German Shepherd 12 Kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Eukanuba German Shepherd 12 Kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Eukanuba German Shepherd 12 Kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana uscata caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Eukanuba German Shepherd 12 Kg la prețul 244,53 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Eukanuba pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs GB-EUK-13
Cod Bare 8710974812289
Producător Eukanuba
Talie Mare
Vârsta Adult, Senior
Greutatea 12 kg
Tip Hrană Uscata
Rasa German Shepherd
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii


București:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

 9.9 ron

mai mare de 99 RON

GRATUIT

 • ORAR = Luni-Vineri:  9.30-20.00
 • Termenul de livrare: 1-3 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 de zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute prin intermediul soferilor nostri, rapid direct la ușa ta sau prin Curier Rapid.

Restul localităților:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

in functie de greutatea coletului*

mai mare de 99 RON

GRATUIT**


* Costul livrarii pentru produsele adaugate in cos va fi afisat inainte de plasarea comenzii.

**  COMENZILE DIN ALTE LOCALITATI DECAT BUCURESTI SUNT LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE VALOARE SI GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg)

In cazul in care comenzile nu se incadreaza in conditiile de livrare gratuita ca urmare a depasirii greutatii limita, se vor aplica taxele de curierat aferente. Aceste se vor afisa automat inainte de plasarea comenzii.

 • ORAR = Luni-Vineri:  9-17
 • Termenul de livrare: 2-4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid.