Eukanuba Boxer 12 Kg

Eukanuba Boxer 12 Kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Caini din rasa Boxer cu varsta mai mare de 1 an. Eukanuba Boxer este o hrana potrivita si pentru caini din rasele Rotewiller si Doberman deoarece aceste rase au cerinte nutritionale asemanatoare.

Aceasta hrana este imbogatita cu taurina si L-carnitina din surse naturale, pentru a sustine functia cardiaca. Vitamina E si beta carotenul sustin si intaresc sistemul imunitar. Eukanuba Boxer contine glucozamina si condroitina pentru a proteja si fortifia articulatiile puternic solicitate ale acestor rase.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Eukanuba Boxer 12 Kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Eukanuba. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Eukanuba pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Eukanuba Boxer 12 Kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Eukanuba Boxer 12 Kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Eukanuba Boxer 12 Kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Eukanuba Boxer 12 Kg la prețul 240,45 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Eukanuba de la Pet Mart!

Cod intern produs GB-EUK-8
Cod Bare 8710974811404
Producător Eukanuba
Talie Medie, Mare
Vârsta Adult, Senior
Greutatea 12 kg
Tip Hrană Uscata
Rasa Boxer
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi iître 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.