Cusca de Transport Baggy Roz, 36 x 25 x 29 cm

Cusca de Transport Baggy Roz, 36 x 25 x 29 cm
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
39,88 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 40 puncte de loialitate. (40 puncte = 0,40 RON)

Cusca de transport din material plastic non-toxic , pentru rozatoare .

Dimensiuni : 36 x 25 x 29 cm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Cusca de Transport Baggy Roz, 36 x 25 x 29 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Imac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria custi rozatoare marca Imac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Cusca de Transport Baggy Roz, 36 x 25 x 29 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru rozatoare!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Cusca de Transport Baggy Roz, 36 x 25 x 29 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Cusca de Transport Baggy Roz, 36 x 25 x 29 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria custi rozatoare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru rozatoare.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Cusca de Transport Baggy Roz, 36 x 25 x 29 cm la prețul 39,88 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Imac pentru rozatoare de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-IMA-255
Cod Bare 8021799401764
Producător Imac
Lungime 36 cm
Lățime 25 cm
Înălțime 29 cm
Material Plastic
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.