Colivie Pasari Luna, diverse culori

Colivie Pasari Luna
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Colivie atractiva cu baza dretunghiulara, pentru canari, pasari exotice si alte pasari mici. Structura sa din gratii metalice negre are o forma usor rotunjita, pentru a oferi pasarilor mai mult spatiu de locuit. Contine toate accesoriile necesare pentru a le asigura un nivel ridicat de confort.


– Distractie asigurata de un leagan pe care se va balansa cu placere.
– Curatare usoara datorita tavitei detasabile si a accesoriilor incluse din plastic iar pentru o curatare completa puteti detasa baza din plastic de restul coliviei cu ajutorul clemelor laterale.
– Acces rapid, puteti sa va scoateti cu usurinta prietenul colorat din colivie gratie usitei mari.
– Prezinta un maner metalic practic in partea de sus a coliviei ce permite o manevrare si un transport usor.

Optional, puteti folosi un suportul din plastic F1.

Hranitoarele din plastic transparent si adapatoare sunt fixate in exteriorul coliviei si pasarile se pot hrani si adapa cu usurinta.

Betele le permit sa stea si sa doarma pe ele.

Este confectionata din material plastic si metal, non-toxic pentru pasari.

Dimensiuni: 40 x 23,5 x h 38,5 cm.

Accesorii incluse: 2 hranitoare, 1 adapatoare, 3 bete, 1 leagan

!!Culoarea nu poate fi aleasa!!

 

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Colivie Pasari Luna, diverse culori

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Ferplast. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria colivii pasari marca Ferplast pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Colivie Pasari Luna, diverse culori este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pasari!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Colivie Pasari Luna, diverse culori la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Colivie Pasari Luna, diverse culori?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria colivii pasari de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pasari.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Colivie Pasari Luna, diverse culori la prețul 160,35 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Ferplast pentru pasari de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-FER-CFG-86
Producător Ferplast
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • colivie
    Calitate
    Preț
    dragut

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.