Cazitel Plus 104 tablete

Cazitel Plus 104 tablete

Cazitel Plus antiparazitar intern folosit in tratamentul infestatiilor mixte cu nematode si cestode la caini Preț 706,46 RON
706,46 RON

Disponibilitate: Sună pentru verificare

 • Livrare gratuită în toată țara
 • În 48h la tine acasă
 • Comandă oricând
 • Retur în 10 zile

Recomandă acest produs și prietenilor

INDICAŢII

La câini în tratamentul infestațiilor mixte cu următoarele specii de nematode şi cestode:

 • Nematode Ascarizi: Toxocara canis, Toxascaris leonina (adulţi şi forme larvare târzii).
 • Nematode cu cârlig: Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum (adulţi).
 • Nematode cu aspect de bici: Trichuris vulpis (adulţi).
 • Cestode Viermi plaţi segmentaţi: Echinococcus species (E. granulosus, E. multilocularis), Taenia species (T. hydatigena, T. pisiformis, T. taeniformis), Dipylidium caninum (adulţi şi larve).

CONTRAINDICAŢII A nu se utiliza în acelaşi timp cu compuşi ai piperazinei deoarece efectele antihelmintice ale pirantelului şi piperazinei pot fi antagonice. Nu se utilizează la animalele cu hipersensibilitate cunoscută la substanţele active sau la oricare dintre excipienţi.

REACŢII ADVERSE Nu se cunosc. Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar.  

SPECII ŢINTĂ Câini.

POSOLOGIE PENTRU FIECARE SPECIE, CALE (CĂI) DE ADMINISTRARE ŞI MOD DE ADMINISTRARE

Pentru administrare orală. Doza recomandată este: 15mg/kg greutate corporală Febantel, 5 mg / kg Pirantel (echivalentul a 14.4mg Pirantel embonat) şi 5 mg / kg Praziquantel.

Aceasta este echivalentul unui comprimat Cazitel Plus pe 10 kg greutate corporală. Comprimatele pot fi date direct câinelui sau încorporate în hrană. Nu este necesară înfometarea animalului înainte sau după tratament.

Ghid de dozare: 1 tableta per 10 kg Dacă există riscul reinfestării, trebuie cerut sfatul unui medic veterinar referitor la nevoia şi frecvenţa administrării repetate.

RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ Pentru a se asigura doza corectă, greutatea corporală ar trebui stabilită cu cât mai multă exactitate. Se vor înlătura comprimatele divizate, neutilizate.

TIMP DE AŞTEPTARE Nu este cazul.

PRECAUŢII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe etichetă. Acest produs medicinal veterinar nu necesită condiţii speciale de depozitare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

ATENŢIONĂRI SPECIALE A nu se utiliza în acelaşi timp cu compuşi ai piperazinei deoarece efectele antihelmintice ale pirantelului şi piperazinei pot fi antagonice. Administrarea concomitentă cu alţi compuşi colinergici poate duce la efecte toxice. Infestarea cu viermi plaţi segmentaţi reapare cu certitudine - dacă nu se realizează controlul gazdelor intermediare, precum: purici, şoareci. Infestarea cu viermi plaţi segmentaţi este puţin probabilă la puii cu vârsta mai mică de 6 săptămâni. Efectele teratogene atribuite dozelor mari de Febantel au fost raportate la ovine şi şobolani. Nu au fost efectuate studii la căţele în timpul gestaţiei precoce. Utilizarea produsului în timpul gestaţiei ar trebui să fie în conformitate cu o evaluare a balanţei risc/beneficiu efectuată de către medicul veterinar responsabil. Se recomandă ca produsul să nu fie utilizat la căţele în primele 4 săptămâni de gestaţie. A nu se depăşi doza specificată când se tratează căţelele gestante. Rezistenţa parazitară la o anumită clasă de antihelmitice se poate dezvolta consecutiv folosirii frecvente şi repetate a unui antihelmintic din clasa respectivă. Precauţiuni ale utilizatorului: În caz de ingestie accidentală solicitaţi imediat sfatul medicului şi prezentaţi medicului prospectul produsului. Pentru o bună igienă, persoanele care administrează comprimatele la câine direct sau prin încorporarea în hrana câinelui, trebuie să se spele pe mâini după aceea. Numai pentru uz veterinar.  

PRECAUŢII SPECIALE PENTRU ELIMINAREA PRODUSULUI NEUTILIZAT SAU A DEŞEURILOR, DUPĂ CAZ Orice produs neutilizat sau material rezidual trebuie eliminate în conformitate cu cerinţele naţionale. Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Adresaţi-vă medicului veterinar cum să eliminaţi medicamentele care nu mai sunt necesare. Aceste măsuri trebuie să ajute la protejarea mediului.  

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu Cazitel Plus 104 tablete

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la VetPlus. PetMart este un pet shop care iti ofera antiparazitare interne premium marca VetPlus pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul Cazitel Plus 104 tablete este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Cazitel Plus 104 tablete la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti Cazitel Plus 104 tablete?

PetMart iti livreaza extrem de rapid antiparazitare interne de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti Cazitel Plus 104 tablete la pretul 706,46 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele VetPlus pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-VET-419
Producător VetPlus
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

Valoarea comenzii < 50 RON Valoarea comenzii >50 RON
10 ron GRATUIT


 

 • ORAR = Luni-Vineri:  15-20
 • Termenul de livrare: 1-2 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.
 • Puteti comanda și produse al căror total este mai mic de 50 RON contra unei taxe fixe de livrare în valoare de 10 RON.


 

 

Restul localităților:

Valoarea comenzii < 99 RON Valoarea comenzii >99 RON
în funcție de greutatea coletului GRATUIT**

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 99 RON.


 • ORAR = Luni-Vineri:  9-18
 • Termenul de livrare: 2-3 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.

** COMENZI LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg) Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid direct la ușa ta (sistem door-to-door).  

Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.


In momentul plecarii catre tine a produselor vei primi un e-mail cu statutul "Complet".

Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking