Catit Jucarie Speed Circuit

Catit Jucarie Speed Circuit
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
82,16 RON

Disponibilitate: Sună pentru verificare

Simturile pisicii sunt unice. Ea poate vedea lucruri si auzi sunete care sunt dincolo de perceptia noastra. Pisica experimenteaza lumea in moduri prin care noi oamenii doar ne putem imagina. Jucariile Catit Design Senses sunt concepute pentru a satisface toate aceste simturi speciale ale pisicii.
Catit Speed Circuit stimuleaza simturile pisicii - vizual, auditiv si tactil: circuitul este prevazut cu pante de accelerare si denivelari care mentin permanent bila in miscare. Circuitul are componente transparente si zone de acces, pisica poate vedea, urmari si atinge bila in timpul jocului.
Bila care este iluminata in timpul miscarii, permite ca pisicia sa se joace atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii.
Catit Speed Circuit se poate utiliza individual sau combinat cu diferite ansambluri CatIt Senses (disponibile separat) pentru a crea un adevarat centru de stimulare senzoriala pentru pisica ta.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Catit Jucarie Speed Circuit

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Catit. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria jucarii diverse marca Catit pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Catit Jucarie Speed Circuit este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Catit Jucarie Speed Circuit la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Catit Jucarie Speed Circuit?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria jucarii diverse de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Catit Jucarie Speed Circuit la prețul 82,16 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Catit pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-CAT-8439
Cod Bare 022517507353
Producător Catit
Scrieţi propriul comentariu
Cum notaţi acest produs? *
Nu recomand Slab Acceptabil Bun Foarte bun
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii


București:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

 9.9 ron

mai mare de 99 RON

GRATUIT

 • ORAR = Luni-Vineri:  9.30-20.00
 • Termenul de livrare: 1-3 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 de zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute prin intermediul soferilor nostri, rapid direct la ușa ta sau prin Curier Rapid.

Restul localităților:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

in functie de greutatea coletului*

mai mare de 99 RON

GRATUIT**


* Costul livrarii pentru produsele adaugate in cos va fi afisat inainte de plasarea comenzii.

**  COMENZILE DIN ALTE LOCALITATI DECAT BUCURESTI SUNT LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE VALOARE SI GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg)

In cazul in care comenzile nu se incadreaza in conditiile de livrare gratuita ca urmare a depasirii greutatii limita, se vor aplica taxele de curierat aferente. Aceste se vor afisa automat inainte de plasarea comenzii.

 • ORAR = Luni-Vineri:  9-17
 • Termenul de livrare: 2-4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid.

Yoochoose Tracking