Capac Multilux

Capac Multilux
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

* Câmpuri obligatorii

1.328,42 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 1329 puncte de loialitate. (1329 puncte = 13,29 RON)

Sistemul Multilux Light cu tehnologie High-Lite de la Juwel Aquarium cu nen dublu are o versatilitate maxima.  Sistemul High-Lite se referă la noua tehnologie de lumina Juwel Aquarium. Acesta combină lungimi existente de tuburi T8 cu noua tehnologie de lumina T5. Light System Multilux este un sistem etans, eliminând nevoia de ochelari de acoperire, oferind o lumina maxima acvariului dumneavoastra. Fabricate cu certificare TUV, ele sunt unele dintre cele mai sigure sisteme de iluminare de pe piaţă. Light System Multilux permite iluminatul deplin al acvariului printr-o consola centrala care aluneca inainte si inapoi. 

Capacele Multilux conţin sigilii vitale etanse, care ar trebui să fie inlocuite anual sau ori de cate ori neoanele sunt inlocuite.

Toate Capacele Multilux High-Lite sunt sisteme de iluminat sunt echipate cu tuburi (1 neon High-Lite Day + 1 neon High-Lite Nature). 

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Capac Multilux

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Juwel. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria capace acvariu marca Juwel pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Capac Multilux este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Capac Multilux la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Capac Multilux?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria capace acvariu de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Capac Multilux la prețul 1.328,42 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Juwel pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-JUW-CFG-16
Producător Juwel
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.