Caniverm 0,7 g 6 tablete

Caniverm cutie 6 tablete antiparazitar intern pentru caini
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

CANIVERM

Mod de actiune:
Fenbendazolul este primit pe cale orala de viermi si blocheaza polimerizarea tubulinei, proteina structurala din interiorul axonului celulei nervoase, afectand astfel functiile de absorbtie si tansport a celulelor in parazit. Pyrantel functioneaza ca un antagonist asupra receptorilor de nicotina colinergici in ganglionilor, care duce la paralizie spastica neuro-musculara a viermilor. Praziquantel creste permeabilitatea membranelor celulare pentru ionii de calciu, ceea ce duce la contractii musculare ale parazitului.

Indicatii:

Bolile cauzate de rotunzi si viermi lati la caini, pisici, Feline si Canidae.

(Toxocara canis, Toxocara cati, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Trichuris vulpis, Echinococcus granulosus, Echinococcus multilocularis, Dipylidium caninum, Taenia spp.., Multiceps Multiceps, Mesocestoides spp.).

Contraindicatii:

Eye Cistercoza si spinala, neurocisticercoza, disfunctie hepatica.

Administrare:

Medicamentul va fi administrat in doze unice.

Tabletele se administreaza direct sau inglobate in hrana animalului. Nu este necesara dieta.

Dozare:

 • 1 tableta/10 kg greutate corporala
 • Catei, caini de talie mica, si pisici: 1 / 2 comprimat 2 - 5 kg de greutate

Masuri de precautie:

La pui se recomanda administrarea preparatului incepand de la varsta de 3 saptamani si apoi, regulat, la fiecare 3 luni.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Caniverm 0,7 g 6 tablete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Bioveta. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiparazitare interne marca Bioveta pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Caniverm 0,7 g 6 tablete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Caniverm 0,7 g 6 tablete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Caniverm 0,7 g 6 tablete?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiparazitare interne de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Caniverm 0,7 g 6 tablete la prețul 16,43 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Bioveta pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-BIO-431
Cod Bare 8594004855879
Producător Bioveta
Dată Expirare 3 ian. 2021
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  recomand
  Calitate
  Preț
  Recomand
 • Achiziție verificată
  Foarte bun
  Preț
  F bun
 • Achiziție verificată
  canivern
  Preț
  un produs eficient la pret mic
 • Canivern
  Preț
  Recomand !
 • Achiziție verificată
  Caniverm
  Preț
  un plus sunt cele 3 ingrediente
 • Caniverm
  Preț
  Imi.place acest produs .chiar da roade
 • Achiziție verificată
  Super !
  Preț
  Acest antiparazitar a dat roade mai bune decat ma asteptam ! Recomand !
 • Caniverm
  Preț
  Se adreseaza atat cainilor si pisicilor, deci daca detin ambele animale nu trebuie sa cumpar diferentiat, foarte eficient, pret atractiv.
 • Achiziție verificată
  canivern
  Preț
  foarte ok

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.