Canergy 100 mg 6 X 10 comprimate

Canergy 100 mg 6 X 10 comprimate

Canergy 100 mg 6 X 10 comprimate Preț 193,49 RON
193,49 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 194 puncte de loialitate. (194 puncte = 1,94 RON)

 • Livrare gratuită în toată țara
 • În 48h la tine acasă
 • Comandă oricând
 • Retur în 10 zile

Recomandă acest produs și prietenilor

DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR Canergy 100 mg comprimate pentru câini propentofilină

DECLARAREA (SUBSTANŢEI) SUBSTANŢELOR ACTIVE ŞI A ALTOR INGREDIENTE (INGREDIENŢI) Fiecare comprimat conţine: Substanţă activă: Propentofilină 100 mg Comprimat de culoare maro deschis, cu puncte maronii, de formă rotundă și convexă, aromat, cu linie în formă de cruce pe o parte, pentru ruperea comprimatului. Comprimatele pot fi divizate în 2 sau 4 părţi egale.

INDICAŢIE (INDICAŢII) Pentru ameliorarea circulației vasculare periferice și cerebrale. Pentru ameliorarea apatiei, letargiei și comportamentului general la câini.

CONTRAINDICAŢII Nu se utilizează pentru câini cu greutatea sub 5 kg. Nu se utilizează în cazuri de hipersensibilitate la substanţa activă și/sau la oricare dintre ingredientele produsului. Consultați și secțiunea privind utilizarea în perioada de gestație și lactație.

REACŢII ADVERSE În cazuri rare (mai mult de 1 dar mai puțin de 10 animale din 10 000 animale), s-au raportat reacții alergice cutanate, voma și tulburari cardiace. În aceste cazuri, tratamentul trebuie oprit. Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar.

SPECII ŢINTĂ Câini.

POSOLOGIE PENTRU FIECARE SPECIE, CALE (CĂI) DE ADMINISTRARE ŞI MOD DE ADMINISTRARE Doza de bază este de 6-10 mg propentofilină per kg greutate corporală zilnic, divizată în două doze

 RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ Comprimatele pot fi administrate direct în gură, în partea din spate a limbii sau pot fi amestecate într-o mică porție de alimente și trebuie administrate cu cel puțin 30 minute înainte de hrănire. Comprimatele pot fi divizate în 2 sau 4 părți egale, pentru a asigura administrarea adecvată a dozelor. Puneți comprimatul pe o suprafață plană, cu partea cu liniile de marcare în sus și cu partea convexă (rotunjită) spre suprafața respectivă. Jumătăți: apăsați cu degetele mari pe ambele părți ale comprimatului. Sferturi: apăsați cu degetul mare pe mijlocul comprimatului.

TIMP DE AŞTEPTARE Nu este cazul.

PRECAUŢII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor. Perioada de valabilitate a comprimatelor divizate după prima deschidere a ambalajului primar: 4 zile. Acest medicament nu necesită condiţii de temperatură speciale de păstrare. Orice porțiune de comprimat neutilizată trebuie amplasată înapoi în blisterul deschis, care trebuie reintrodus în cutie, pentru a fi utilizată la următoarea administrare. A nu se utiliza acest produs veterinar după data expirării marcată pe cutie și blister după EXP. Data expirării se referă la ultima zi din acea lună.

 ATENŢIONARE (ATENŢIONĂRI) SPECIALĂ (SPECIALE) Precauții speciale pentru utilizare la animale: Bolile specifice (de exemplu afectiunile renale) trebuie tratate în mod corespunzător. Trebuie acordată atenție raționalizării medicației administrate câinilor care primesc deja tratament pentru insuficiență cardiacă congestivă sau afectiune bronșică. În caz de insuficiență renală, trebuie redusă doza. Precauții speciale care vor fi luate de persoana care administrează produsul medicinal veterinar la animale: Trebuie luate măsuri de precauție pentru a evita ingestia accidentală. În caz de ingestie accidentală a comprimatelor, solicitaţi imediat sfatul medicului şi prezentaţi medicului prospectul produsului sau eticheta. Spălaţi-vă mâinile după utilizare. Gestație și lactație: Siguranţa produsului medicinal veterinar nu a fost stabilită pe durata gestaţiei şi/sau lactaţiei. Prin urmare, nu este recomandată utilizarea la cățelele gestante sau lactante, sau la animalele în perioada de reproducere. Interacţiuni cu alte produse medicinale sau alte forme de interacţiune: Nu se cunosc. Supradozare (simptome, proceduri de urgenţă, antidot): Tahicardie de excitație, hipotensiune arterială, înroșirea mucoaselor și voma Oprirea tratamentului determină remisia spontană a acestor semne.

PRECAUŢII SPECIALE PENTRU ELIMINAREA PRODUSULUI NEUTILIZAT SAU A DEŞEURILOR, DUPĂ CAZ Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deşeu provenit din utilizarea unor astfel de produse trebuie eliminat în conformitate cu cerinţele locale. 

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu Canergy 100 mg 6 X 10 comprimate

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la LeVet. PetMart este un pet shop care iti ofera produse premium marca LeVet pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul Canergy 100 mg 6 X 10 comprimate este fabricat si depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Canergy 100 mg 6 X 10 comprimate la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti Canergy 100 mg 6 X 10 comprimate?

PetMart iti livreaza extrem de rapid produsele de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti Canergy 100 mg 6 X 10 comprimate la pretul 193,49 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele LeVet de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-CAN-01
Producător LeVet
Data Expirare 28 feb. 2020
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

Valoarea comenzii < 50 RON Valoarea comenzii >50 RON
10 ron GRATUIT


 

 • ORAR = Luni-Vineri:  15-20
 • Termenul de livrare: 1-2 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.
 • Puteti comanda și produse al căror total este mai mic de 50 RON contra unei taxe fixe de livrare în valoare de 10 RON.


 

 

Restul localităților:

Valoarea comenzii < 99 RON Valoarea comenzii >99 RON
în funcție de greutatea coletului GRATUIT**

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 99 RON.


 • ORAR = Luni-Vineri:  9-18
 • Termenul de livrare: 2-3 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.

** COMENZI LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg) Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid direct la ușa ta (sistem door-to-door).  

Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.


In momentul plecarii catre tine a produselor vei primi un e-mail cu statutul "Complet".

Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking